Pai sunt tot felul de prieteni in ziua de azi.rar mai gasesti un prieten adevarat.nu iti poti alege prietenii asa cum vrei tu,deoarece si cel mai bun te poate trada intr-o zi.e foarte usor sa ranesti,dar cand esti ranit,putine lucruri te mai pot vindeca,dar,orice ar fi,rana ramane si nu trece prea repede[uneori,chiar nu trece niciodata].si dupa aceasta suferinta ce te sfasie incetul cu incetul,multi fac gesturi necugetate,pe care le regreta dupa.dar indiferent de cat de mult iti pare rau pentru o fapta, nu vei putea niciodata sa intorci timpul inapoi, pentru ca in viata nu exista numai perioade bune si numai fericire.in viata, adevarul doare-de cele mai multe ori- si minciuna se ascunde deseori pana si in spatele celor spuse de cei mai apropiati prieteni.nu poti face nimic in legatura cu acest aspect, asta este situatia, trebuie s-o acceptam si sa invatam ca in viata nu ni se intampla doar chestii frumoase.
Multumesc de raspunsuri, nu stiu cui sa dau funda parerea mea nci nu trebuia pusa asta cu funda. Toti mi'ati dat raspunsuri care mi'au fost de folos :X
Prieteni adevarati nu mai exista, majoritatea sunt pe interes, majoritatea nu le pasa! Ca sa "supravietuiesti" fii indiferent, altfel te vor trage in jos, iar in privinta cum sa alegi...asta depinde de tine, incearca si tu sa vezi ce fel de persoane sunt.Nu ca as vrea sa fiu rea, dar testeaza-i, gen : fa-le o faza din care sa vezi cum reactioneaza si atunci o sa iti dai seama... Ce pot sa zic, multa bafta!
Un sfat urmareste gesturile prietenilor tai si o sa iti dai seama singur care si cum. BAFTA
Pai nu stiu... ai putea sa alegi prietenii cu grija. sa aveti ce discuta mereu si sa fii sigur ca nu te va lasa balta. am avut si eu problm asta fa-ti un grup de prieteni apropiati sa faceti chestii impreuna si crede-ma dupa aia multi or sa vrea sa intre in grup care or sa creada ca sunteti la fel ca ei funda?