| NedeaAndrei a întrebat:

Dc nu`mi merge mess`ul?straight face imi zice,, problem with internet connection". imi merge facebook, youtube, orice in afara de messengerstraight face

Răspuns Câştigător
| DarkOrbitSF a răspuns:

Fix asa am patit si eu frate si am lasat intrebare nu stiu ce naiba ma enerveaza! restul merge doar messul nu sad acum 15 min ti s-a intamplat nu? sau cam asa

13 răspunsuri:
| eucumine010 a răspuns:

Sunt Serverele cazute. Asteapta pana isi revin.

| Ramo80 a răspuns:

Doamneee si ce m-am chinuit sa aflu de la ce e, sa instalez si sa bifez fel si fel de tampenii. Astazi mi-a instalat cineva antivirusul si ma gandeam ca l-a blocat firewall-ul! laughing

| Ana94 a răspuns:

Şi eu am avut aceeaşi problemă dar văd că şi-a revenit.Cred că e de la yahoo ceva, nu ştiu thinking Că văd că au mai fost postate pe TPU întrebări de acest gen în seara asta.

| TabooR a răspuns:

Probabil nu isi ia conecsiunea corespunzatoare de la net happy incearca sa-l reinstalezi happy

| tinaHd a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asta.descarca-l inca o data :*:*pa, pa:*

| euuuy a răspuns:

Ai incercat sa instalezi varianta nou?

| xProxy a răspuns:

Stai calm! Este de la ei. am pus si eu intrebarea la categoria "Dragoste si Sex" si la nimeni nu merge. Repet este de la ei pana maine isi revine.

| Maria9876 a răspuns:

Nu este nimic . nici mie nu`mi mearsa . Isi reveni dupa vreo 40 de minute . La nimeni nu mearsa azi sa intre din prima . eu deja am vreo 20 de pr la care nu le mere mess`u . big grin Dar isi revine . Nu`ti face griji . happy

| CristinaNicoleta a răspuns:

Nici la mine nu merge.este o problema nationala.si nu inteleg de ce!sad

| Biliard25 a răspuns:

Adineaori am avut si eu aceeasi problema. Am reintrodus parola si mi-a mers. Sper sa te ajute!

| fatacool15 a răspuns:

Sa stii ca nici mie nu imi merge mss dar cred ca este suprapopulat crred nu stiu funda?

| AlexGeica a răspuns:

Si eu patesc la fel mie de 2 zile nu merge nici mess nici skipe sa il instalezstraight face

| MarcelsiAdi a răspuns:

Fiindca e blocat de la ei, e in reparatii.