Fix asa am patit si eu frate si am lasat intrebare nu stiu ce naiba ma enerveaza! restul merge doar messul nu acum 15 min ti s-a intamplat nu? sau cam asa
Doamneee si ce m-am chinuit sa aflu de la ce e, sa instalez si sa bifez fel si fel de tampenii. Astazi mi-a instalat cineva antivirusul si ma gandeam ca l-a blocat firewall-ul!
Şi eu am avut aceeaşi problemă dar văd că şi-a revenit.Cred că e de la yahoo ceva, nu ştiu Că văd că au mai fost postate pe TPU întrebări de acest gen în seara asta.
Probabil nu isi ia conecsiunea corespunzatoare de la net incearca sa-l reinstalezi
Stai calm! Este de la ei. am pus si eu intrebarea la categoria "Dragoste si Sex" si la nimeni nu merge. Repet este de la ei pana maine isi revine.
Nu este nimic . nici mie nu`mi mearsa . Isi reveni dupa vreo 40 de minute . La nimeni nu mearsa azi sa intre din prima . eu deja am vreo 20 de pr la care nu le mere mess`u . Dar isi revine . Nu`ti face griji .
Adineaori am avut si eu aceeasi problema. Am reintrodus parola si mi-a mers. Sper sa te ajute!
Sa stii ca nici mie nu imi merge mss dar cred ca este suprapopulat crred nu stiu funda?
Si eu patesc la fel mie de 2 zile nu merge nici mess nici skipe sa il instalez