Habar n-am in program scrie ca este dar la tv nu si imi e dor sa ma uit...
O sa mai fie da trebuie sa ai rabdare poate nini se insoara cu ambasadoru(thomas) funda?
De ce nu mai dati nini?
Pt ca pe toti care i-am intrebat se inv ca nu il mai dati, era cel mai frumos sereal, foarte tare ne intereseaza pe noi hana banala si alte tampeni daca nu dati nini am sa le spun la toata lumea sa nu se mai uite la programul prost adica disney channel.
Daca lua o pauza, il dadea de la episodul 1, cum face cu toate prostiile de la disney. M-am saturat mereu:episodul1!:daca s-ar face un concurs cu :spune toate serialele disney de la cap la cap le stiu pe toate ca de un 1 jumate, aceleasi prostii baga. Macar il dadea de la episodul 1 ca si de acele episoade mi-e dor.Baga rockerii aia prosti. Ce mai comedie! Pai Nni cand face tot felul de prostii si se deghizeaza in Nico nu e comedie? Sa se mai laude ei ca baga numai filme de comedie ca nu-i mai cred.Peste tot pe net se gaseste intrebarea:de ce nu dati? Pai baga Jonas la 20:00, apoi la 21:50 si il mai baga si la 23:10.De ce? sa nu pierdem niciun episod? La inceput il dadea numai sambata si duminica acum il baga toata noaptea.Nu pot sa inlocuiasca doua episoade si sa bage nini?
Eu am citit pe net ca Nini va reveni in martie cu un nou sezon: Conform unui articol aparut pe protvmagazin.ro telenovela Nini va reveni in luna martie in grila de programe la Disney Channel cu un nou sezon. Asa ca trebuie sa va inarmati cu rabdare si sa asteptam revenirea frumoasei telenovele.
Asa ca tot ce trebuie sa facem e sa avem rabdare:X:X:X
Am gasit un link cre spune ca nini se va difuza din ianuarie:Dhttp://www.desene-animate-online.net/......ie_52.html funda daca e:D