Pentru mine personal, hainele de firma ale altora nu ma intereseaza absolut deloc, masinile tunate nici atata, cat despre cei cu pile si relatii, nu dau doi bani pe ei. La mine conteaza caracterul omului si comportamentul lui in societate.
SangeRoOs de AJuUnG3 PaNa La OoSs u ce faci de fapt pe TPU? ar trebui sa fi la gradinita sa te joci ca masinutele
Acelasi lucru il constat si eu din pacate. Raspunsul este simplu. Lumea a devenit extrem de superficiala si ignoranta. Majoritatea se gandesc "ia uite ce pantofi nike are ala si ce smecher e". Dar acea persoana poate pe dinauntru este un nimeni. Este foarte trist. Apropo, alalta-ieri am vazut-o la TV pe o pitipoanca aproape goala, care spunea de ce uraste ea barbatii. Citez: "Pentru ca sunt porci, nesimtiti, scuipa, nu au bun simt, insala, etc". Daca eram langa ea, i-as fi spus: Pai sunt astia dupa care te uiti tu, imbracati de firma si cu masini scumpe. Astia sunt...sufera de se sparg dar au 0 creier, 0 bun simt si 0 respect. Chiar mi-e scarba...
Asta e trista realitate, pentru tot mai multi oameni conteaza mai mult aparentele.Eu apreciez o fata care este ingrijita, care se imbraca frumos, in ceva care ii sta bine, nu neaparat de firma. Oricum, consider ca oamenii care se ghideaza mai mult dupa aparente dau dovada de o foarte mare superficialitate si snobism si nu stiu sa vada si sa aprecieze frumosul dincolo de "ambalaj". Sunt si persoane care apeleaza la tertipurile astea, ieftine in fond, pentru ca nu au nimic mai bun de oferit si vor sa se faca placuti prin bani si haine... Dar cei care merita cu adevarat te vor placea pentru exact ceea ce esti. Uite, si nu vreau sa fiu acuzat de rasism, de exempl rromii, sunt multi care au haine de firma si bani(nu conteaza acum cum i-au facut), dar tot cocalari raman, nu sunt in stare sa articuleze cateva propozitii inteligente, dar au pretentia de a fi tratati ca niste domni, yeah right...Acestor sa zicem persoane, le vor da atentie tot cei ca ei, asa ca nu te mai gandi la asta, fii tu insati si lasa-i pe cei cu superficialitatea si prostia lor ca nu merita nimic! Numai bine!