| YannyAlmounte96 a întrebat:

Dc se dau unele fete mari si se cred si mari vedete? eu nu prea le inteleg pe fetele astea!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sunt fara pic de minte, nu au creier sa realizeze ce e (comportamentul bun si bunele maniere), daca le faci niste gauri o sa vezi panze de paianjen in capul lor. Gandeste-te ca tu esti mai presus decat ele.

| monyk a răspuns:

Buna,aparentele inseala,multe fete dar si baieti vor sa para ceea ce nu sunt,sa se afirme si sa se creada ceea ce nu sunt. Fetele care se dau mari,nu trebuie bagate in seama, daca le acorzi prea multa atentie, mai rau facu.Astfe de fete,sunt cam imature si se considera buricul pamantului,dar na,nu toate sunt la fel,depinde si ce varsta si gandire au.E adevarat ca multe fete au tendinta de a iesi de comun, sa atraga atentia si privirile celor din jur, eu consider ca cel mai bine e sa fi cat se poate de naturala.

| PisicaRoz a răspuns:

Crede-ma ca nici eu nu le intelegoh go on probabil sunt niste tembele in cautare de atentiewinking

| micutsa19 a răspuns:

Aceste tipe sufera de nebagare in seama si nah trebuie sa se remarce si ele cumva, daca le intrebi nici nu stiu ce sunt alea vedetehee hee

| YannyAlmounte96 explică:

Multumesc pentru rasp as vrea sa va dau cate un vot la fiecare dar sunt membru juniorhappy imi pare foarte rau si va multumesc inca o data foarte mult pentru rasp va pup