Data viitoare sa nu mai ai incredere in oricine.Ca sa vezi serpii, trebuie sa tai iarba de la radacinaCrezi ca o sa rateze cineva ocazia de a te rani? NuPentru ca nu au niciun interes sa te vada fericita
Prieteni sunt falsi atunci cand te invidiaza si vor cu orice pret sa fie mai buni ca tine iar atunci cand nu reusesc acest lucru se folosesc de tine ca si cum ai fi o batista de unica folosinta, si apoi de descotoroseste de ea. pai daca ei vor ca tu sa fi langa ei fara sa aiba nevoi de ajutor inseamna ca le place sa te aiba la manuta lor si sa te tradeze in orice moment...
Nu ma surprinde nimic dn tot c spui u asta e lumea in care traim si p care intr-un fel sau altu noi o creem, oamenii st parsivi fiecare are un scop si nimic dn cea c e bun nu e gratis! da nu poti u sa schimbi lumea tr doar sa t resemnezi si sa traiesti intr-o lume imperfecta sau poti sa t izolezi si sa-ti creezi o lume a ta!
Asa sunt unii oameni. iti sunt prieteni numa cat au nevoie de tine apoi te arunca ca pe un gunoi. incearca sa cunosti mai bine oamenii din jurul tau si gandeste-te ca un singur prieten adevarat te asculta si te intelege si in acelasi timp pretuieste mai mult decat o mie de asa zisi prieteni.
Prietenul este greu de gasit, ai mare grija, nu tot ce zboara se maninca sau "fereste-ma Doamne de "prieteni" ca de dusmani stiu eu".
Si eu am exact aceeasi problema. Prieteni de cand aveam 4 ani acum cand au trecut 11 ani ma manank d c*r d cate ori au ocazia.Am aflat acum vreo 4 luni ca o asa-zisa prietena buna de-a mea vroia sa ma combine ea p mine cu unu ca s ma mananke ala d bani ca aflase ala ca eu am sustinere financiara si ca nu am nikiodata mai putin de 50 de lei noi la mine. I-am dat bani la "prietena aia buna " ca vezi doamne avea nevoie si nici in ziua de azi nu mi a dat.Sincer nu prea mai am incredere in nimeni cand intalnesc persoane noi le testez inainte sa vad daca imi sunt alaturi cand am nevoie sau se dau si ei mari prieteni. In lumea asta nu cred ca exista cineva care sa aiba prieteni adevaratzi in adevaratul sens al cuvantului.
Te pup! Pa-pa :*