Nu inteleg de ce te deranjeaza, daca nu ti-au comentat tie, n-ai motive sa te stresezi... Pana la urma fiecare face ce vrea , sti cum se zice "fiecare cu ce-l doare"
Uite ce e Unele persoane de pe TPU nu au ce face decat sa critice modu de scriere al une persoane dar si una din regulile site-ului este sa nu scrii cu prescurtari [daca] de exemplu
Pe mess, prin SMS-uri și pe nu știu ce alte site-uri scrii cum vrea inimioara ta. Trebuie să îți intre în cap următoarea chestie - pe TPU sunt oameni de toate vârstele și de toate profesiile, iar scrisul corect reprezinta o dovadă de respect față de ceilalți utilizatori ai site-ului. Trebuie să scrii corect ca să arăți respect față de cei cu care împarți site-ul zilnic. Asta unu la mână. Doi la mână, scrisul corect nu este o condiție, e o obligație. Odată ce ai învățat să scrii corect, trebuie să scrii corect fără să pocești aiurea limba română fiindcă nu are nici un sens.
Trei la mână, regulamentul site-ului îți cere să scrii corect!
Oricum, ca să dovedești că ai respect față de cei de pe TPU și față de propria ta persoană, dacă nu vrei să fii considerată ultima analfabetă, trebuie să scrii corect. Nu neapărat cu diacritice, dar corect. În plus, ce e așa greu să scrii corect? Messengereasca asta a voastră e un stil de scriere foarte idiot și inutil, care vă macină creierul în timp.
În concluzie trebuie să scrii corect.
Baftă
Scrii cum vrei, dar din respect pentru ochii celorlalti ar fi mai de bun simt sa scrii corect.
3 ma1 ush0r sa scr11 asa, dar 3 al na1b11 de gr3u de 1ntz3l3g1!
@ICanSeeInYourEyes
Frustrată ce ești. Tu te întrebi de ce sare lumea cu gura dacă nu scrii corect, eu îți explic și dai stupid. Păi rectifică, vrei să te pupăm în dos pentru funde și voturi sau vrei să te lămurim?
Nu îmi pasă de stupidul tău, dar făceam o paranteză asupra comportamentului tău de tot rahatul.
Baftă
Sunt foarte de acord cu 7h30. Nimic mai mult de adaugat.
@7h30, te sfatuiesc sa nu te mai plangi de stupizii acordati de retarzi, cocalari, pitipoance, no-liferi, agramati, fara gusturi, invidiosi, etc. S-ar putea sa avem acceasi soarta, pentru ca dintr-o fapta din asta a inceput si frustrata de Soareee sa ma urmaerasca, desi nu de ea ma luasem. Doar i-a placut cum ma revolt din cauza stupizilor . Asa ca las-o in pace pe asta cu scrisul ei de doi bani. Am decis sa nu le mai raspund la intrebari, ca nu vor intelege. Nu ii duce capul.