anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dc toti spun ca sunt urata?
Eu ma vad destul de draguta in oglinda.Prietenii verisoarei mele au spus ca sunt naspa si ca is cea mai urata fata pe care leo vazut!:(

Nam avut pana acum prieten si cred ca din cauza asta!
ziceti-mi si mie ce sa imi schimb? freza? tinutele?
P.S.de salbit stiu ca trebuie! deci asta nu se discuta:-j:*!

http://g3orgy-georgiana.hi5.com

daca nu merge hi5u sa imi ziceti...ca nu stiu ce are!

dar aici va dau 2 poze : http://photos3.hi5.com/0133/328/022/RUNPz.328022-02.jpg
http://photos3.hi5.com/0129/485/306/HMS2UM485306-02.jpg

spuneti-mi sincer!

8 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Buna, domnisoara. Iti spun din start ca urata nu esti (si aici ma refer la aspectul fizic, interiorul nu ti-l cunosc). Cert este ca ai o ratiune puerila. Ce ma face sa afirm asta? Felul in care dai importanta oricarei vorbe spuse de cei din jurul tau. Vorba care poate fi spusa din invidie sau ranchiuna cu scopul de a te intarata, necaji sau denigra. Ce pot sa-ti spun, pune la fund toate acele vorbe, nu merita sa dai atentie oricarui pokemon. Ai spus ca te uiti in oglinda si ti se pare ca esti draguta. Perfect, asta si trebuie, sa fii tu multumita de tine insuti, nu ceilalti! Oricum n-o sa poti sa-i multumesti pe toti, intotdeauna se va gasi unul care va avea ceva de comentat sau de adaugat. In ceea ce priveste o eventuala schimbare, sustin sus si tare: Ramai asa, cine te va place, te va place asa cum esti, cu bune cu rele! "De ce m-as schimba, daca nu sunt placut si dorit cum sunt?" Nu incerca sa apelezi la stiu eu ce metode pentru a schimba aparenta, n-o sa reusesti, fundamentul ramane fundament, doar ambalajul il poti schimba, lucru pe care nu ti l-as recomanda. Nu ai avut iubit? Si ce, e ceva rusinos? Nu cred, dimpotriva, decat sa te implici intr-o relatie de dragul modei, mai bine astepti aparitia persoanei potrivite. Sunt de parere ca nu trebuie sa schimbi nimic, decat felul de a gandi. Numai bine!

| valy a răspuns:

Esti simpatika.si probabil ei sunt prea uriciosi sa recunosti ca esti dragutza.sau fac asta doar ca te superi tu.stai linistita.si nu-i baga in seama.importanta este parerea ta.si cei care iti spun asta.lasa-i sa se mai maturizeze

| SteauaROsie a răspuns:

Fiecare cu fata lui sa fie clar!
esti draguta stai linistitabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti frumoasa! nu trebuie sa te schimbi pentru ca altora nu le place cum arati! daca tie iti place aspectul tau este foarte bine.si nu ii asculta pe cei care iti spune ca esti urata.in ziua de azi sunt multi oameni rai si invidiosi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti super ok

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna nu am nimc cu tine totii cei care au scris vor sa te incurajeze dar nu esti deloc frumosa ai trasaturi neasimetrice, iti recomand sa te tunzi filat sa-ti demachezi tenul in fiecare seara + o crema care hidrateza tenul incerca sa te machezi cat mai natural.am raspun sincer ti-ar trebui un apart dentar
te pup imi pare rau daca vrei sugestii te voi ajuta pe id simo_senzual_bruneta pupici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fff dragutta daca vrei sa te ajut spune-mi

| yynuta a răspuns:

Esti scumpa