| deffect a întrebat:

Dc unii dintre voi sunteti "obsedati" de fundita aia?

8 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Scuze, nu pot sa raspund daca nu dai funditalaughing

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

E atât de frumoasă, aşa portocalie. Drăguţa de ea.

| Ea12345 a răspuns:

DIn acelsai motiv pentru care unii st obsedati de intrebarea aceasta.happy

| Happyness a răspuns:

Prin acea fundita ti se apreciaza raspunsul rolling eyes si asa devin expertii anului tongue

| danycosty a răspuns:

Poate pentru ca unii vor neaparat sa aiba cat mai multe puncte sau sa se laude cu ele ori sa devina "expert TPU"
La inceput ma milogeam la fiecare raspuns pentru ca nu aveam nici o funda. funda!laughinglaughinglaughinglaughing

| pyma a răspuns:

Cei care cer fundă sunt de obicei copii, mă refer la vârstă, şi sunt scuzabili. Cei care însă nu sunt tocmai copii...sunt penibili!
Singura dată când nu m-a iritat să citesc cuvintele odioase "dau fundă?batting eyelashes " a fost la întrebările lui pisica agent secret, care nu dă fundă, la ea există numai "fundoi". Mă amuză teribil fundoiul ăsta rolling on the floor))))))) care poate fi gras, burtos, grăsun... a da, şi şuncat laughing

| mistikk a răspuns:

Nu cersesc funde ...deci nu sunt obsedata oricum am si eu 5big grin si sunt pe site de vreo 2 saptamani imi place sa ajut pe aici si nu pentru funda si doar pentru faptul ca imi face placere pentru ca daca ajut si eu sunt ajutata big grinbig grin

| denis260170 a răspuns:

Daca avem multe fundite ne facem expert TPU

Întrebări similare