Aia e ovulatia scumpa. adica lichiudul acela transparent apare la ovulatie, care apare can 2 zile consecutive la mijlocul lunii. daca mai ai si lichid alb si e mult si e toata luna probabil ai o usoara vaginita, nimic de ingrijorat, pot fi si doar lactobacili care sunt acolo in mod normal si na... aia e secretie normala.
Dar o să curgă așa mereu?
Cum să îți fie rușine de propria ta mamă? Oricum, ce vârstă ai? Dacă ai 10-13 ani este posibil să îți vină menstruația.
Eu banuiesc ca are ciclu pentru ca acestea sunt simptome de ovulatie.
Acel lichid alb cum ii zici tu e normal sa iti ramana pe chilotei deoarece e o secretie si iti vine inainte si dupa menstruatie... poti folosi acele dischete nu stiu cum sa le numesc subtiri si lungi exact ca tampoanele dar fara aripioare si subtiri pentru a nu te mai deranja.
Poti sa te si epilezi la zona intima.zic si eu
Mai bine schimba chiloteii decat sa si puna absorbante zilnice/protexslip. de ce? pentru ca au proprietatea de a mentine umezeala si din cauza asta se pot produce vaginite.
eu cred ca are grija de zona aia si... oricum e irelevant in discutia asta daca are sau nu par pe acolo.
"curge prea mult si mi se lipeste de parul de jos" de asta am spus:"Poti sa te si epilezi la zona intima.zic si eu" iar eu i.am recomandat acele dischete ca la scoala sa nu se simta incomoda sau..Am raspuns la intrebare cum am stiut eu.
Se numește secreție vaginală.
E normal, arată că organismul se curăță astfel și se lubrifiază.
Toate fetele au așa ceva.
În vreo 2 ani îți vine și menstruația.
Mie mi-a dat la 9 ani și recunosc că m-am speriat, mă întrebam ce o să spună mama dacă vede chiloții murdari. Dar am discutat cu ea și m-am lămurit. Și nu îți fie teamă, dacă nu cu mama ta, cu cine să discuți? E cea mai apropiată de tine și de sufletul tău. Plus că sunteți fete amândouă.
Si mie mi-ar fi rusine in locul tau dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu mama ta de acest subiect ea va sti ce sa iti spuna.Dar eu stiu ca e o problema asta si trebuie sa te duci la doctor ca sa te vada un ginecolog s-ar putea sa fi racit poarta bluzele in pantaloni sa iti aperi ovarele! Sper ca am fost de ajutor.Bafta!
Daca era racita o dureau ovarele sau facea o ustura cand facea pipi. iar daca avea o vaginita serioasa o manca si o ustura. nu are nimic grav.
safacspumedacastiu întreabă: