| Mihailucian28 a întrebat:

De 3 luni miros a transpirație. Îmi fac dus zilnic dar tot miros a transpirație. Am folosit diferite deodorante și parfumuri (și Avon ) dar tot miros. Am încercat și TranspliBlock dar nu mă ajută cu nimic. Când treceam pe lângă cineva începea să tușească și îmi zicea sa îmi fac dus (chiar dacă eu îmi făceam zilnic ).Vă rog îmi puteți spune ce doctor ar trebui să văd!?

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Inseamna ca ai cu adevarat o problema daca faci dus zilnic si te dai cu diferite deodorante si tot mirosi. Ma gandeam prima data ca totul e in mintea ta, insa daca spui ca altii ti-au zis sa te speli, atunci nu e decat o singura solutie: du-te la medicul de familie. Va sti el ce-i de facut.

| neutrino a răspuns:

Pentru inceput mergi la medicul de familie.

| AlexCristi97 a răspuns:

Daca esti la pubertate, poate fi si asta un motiv. Poate fi si alimentatia si stilul de viata.
Cel mai bine mergi la medicul de familie si mai departe iti va spune el.
Incearca inainte si cu bicarbonat gen te dai cu deodorant (gen un roll-on) si cat e umed dai si cu bicarbonat.
Daca ai mult par la subrat, da-l jos, poate conta mult!

| Kira5854 a răspuns:

Daca lamaia nu merge, incearca bicarbonat de sodiu.
Daca nici asa, consulta un medic

| ccrriissttiinnaa11221122 a răspuns:

Aceeasi problema am avut-o si eu, uite ce trebuie sa faci, : Seara, dupa ce faci dus, te dai cu putina lamaie la subrat ( stiu ca suna ciudat dar merge ) uneori lamaia e mai eficienta decat deodorantele... daca nu merge cu lamaia, fa dus defiecare data cand iesi afara, dar cu; amaia trebuie sa mearga : D

Bafta!

Funda?