Erau vremuri...cand nu imi mai aduceam cum e sa fi treaz...
cateva saptamani...am fost beat don't stop, si dupa un timp cand m-am trezit din betie am vrut sa ma sinucid cand am vazut in ce lume ma aflu.serios,e o poveste lunga.
Stiu cum e. e foarte naspa! dar si placut uneori . chestiile astea pot aparea din cauza ca nu dormi destul sau esti prea stresata poate ca in programul tau de dinainte ai mai adaugat ceva nou sau ti-ai schimbat putin stilul de viata. pot fi diferite motive. dar stai linistita. lucrurile astea sunt normale. sper ca te-am ajutat . nu-ti face grijiii. :* succes
Daca nu ma insel e un fel de depresie, daca se refera la faptul ca nu esti 100% convinsa cand e vis sau realitate.
In fine eu am o altfel de senzatie, am impresia ca tot ce e in jurul meu e fals, adica se limiteaza decat la campul meu vizual(ca si cum as face parte dintr-un experiment, unde "cineva" ma urmareste in tot ce fac)
Stiu senzatie...te simti ca si cum esti intr-un vis, intr-un fel de ceata, nu iti amintesti nici la ce te uitai acum cateva minute, asta se intampla pentru ca nu dormi destul sau te maturizezi
misauratcuviata întreabă: