Din pacate, nu cred ca vei gasi la un pret mai mic caini din cei de care iti doresti tu, asta pentru ca sunt micuti si au nevoie de ingrjire speciala si se cheltuie multi bani cu ei inainte de a fi dati spre vanzare, astfel ca si crescatorul/canisa trebuie sa-si scoata profitul.Eu zic ca la 200euro e convenabil, poti gasi chiar si mai scumpi! In ceea ce priveste animalele, e un punct foarte sensibil pretul acestora, mai ales in cazul animalelelor de casa patrupede, daca un bichon/havenez/maltese/chiuaua/caniche/etc e sub 100 euro devine suspecta situatia, se poate ca acel animal sa nu fi fost bine ingrijit, sa nu aiba actele medicale la zi, sau sa aiba probleme in ceea ce priveste comportamentul (adica sa fie agresiv), SAU in cel mai fericit caz, e o corcitura intre un ciobanesc si un pechinez sau mai stiu eu. Trebuie sa fii foarte atenta! Cateii bine ingrjititi, carora li s-a oferit atentie inca dinainte de nastere si pana la predarea sa cumparatorului, costa. Si de obicei mult. 200-300, chiar 400-500 euro. Eu am un yorkshire terrier toy, luat din-afara (din cauza ca n-am avut incredere in canisele din Romania) si am dat 700euro, a fost destul de exagerat pretul, dar macar am fost sigura de iubirea cu care a fost crescut pana la momentul cand l-am luat eu. Apropo, ai grija sa nu cumperi niciun catel sub varsta de doua luni, pana atunci ei trebuie lasati cu mama, pentru a-i alapta, astfel se formeaza anticorpii si catelul va fi mai sanatos si mai rezistent dupa aceea.
Sper sa iti gasesti un catelus pana la urma! Sa ai grija de el si sa-l iubesti!
pupici
Citron cum sa iti doneze cineva un caine?eu am un bichon havanez si am dat pe el 300 de euro
Exact, scuze nu m-am putut abtine! =]]]
Vezi ca sunt persoane care doaneaza caini, daca dai un search pe google gasesti foarte repede
RAMONA, bishon maltez nu exista in tara, agentiile care se ocupa cu vanzari canini iti cer intre 300 si 400 de euro, si ii aduc din Anglia.Eu sunt in cauza pentru ca am fost in situatia sa ii cumpar unul matusii mele, de ziua ei, la cererea surorii mele de a-i face o surpriza placuta.Eu locuiesc in Anglia si am cautat asa ceva, dar preturile aici sunt in aer, respectiv intre 400 si 800 de lire pentru un puiut de bishon maltez.Asa incat am gasit la o familie undeva prin Brasov, care avea o famile de bishoni maltezi, parinti si puiutii noi nascuti.Asta se intampla in martie, anul trecut.Asa incat, eventual pot sa o intreb pe sora mea daca mai are numarul de telefon al familiei respective si daca raspunsul o sa fie afirmativ, am sa ti-l dau.