| darkparadise a întrebat:

De aproape 1 an de zile imi place de un baiat care nici nu ma saluta. Eu sunt prea timida sa ma bag in seama cu el, nici sa ma uit prea mult la el nu pot( ma uit pe furis cand nu ma vede) Imi place tare mult de el dar nu isi da seama. Toate prietenele mele au prieteni, numai eu ma simt lasata pe dinafara. Pana acum m-au placut numai niste tipi vai de capul lor, cred ca nimeni nu s-ar uita la ei. Am gasit baiatul pe care il cautam, imi place totul la el dar nu ma observa. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Me01 a răspuns:

Buna.incerca sa te uiti la el si sa te observe, poate si el te place dar facă tu nu te uiti prea mult la el si o faci cand el nu vede cum poate el sa-si dea seama ca tu i-l placi, nici sa te uiti foarte mult sa nu creadă ca ești "moarta" dupa el, cate Putin in fur are zi. Sper ca in curand sa fi impreuna cu el
O zi frumoasa

| Star4u a răspuns:

Incearca sa gasesti prieteni comuni, sau poti sa-l analizezi mai bine, vezi ce-i place si intra in vorba cu el. Nimeni nu sta pe loc. Daca nu te grabesti e posibil s-al pierzi. Hai curaj. :3

| ObsessedReader a răspuns:

Încearcă să-l bagi în seamă și lasă timiditatea la o parte dacă nu vrei să-l pierzi. "Toate prietenele mele au prieteni, numai eu ma simt lasata pe dinafara." În legătură cu asta: Nu trebuie să te grăbești să-ți faci un prieten, adică, nu trebuie să iei chestia asta cu prietenii ca pe o "modă" pentru că nu e.
Dacă tot nu vrei să-l bagi în seamă, adică nu-ți faci curaj să-l bagi în seamă, încearcă să-l uiți. Fă chestii care să te facă să uiți de el: citește, ieși pe afară cu prietenii, sau singură, ascultă muzică, fă karaoke, uită-te la un film, nu știu.
Sper că te-am ajutat.