Buna.incerca sa te uiti la el si sa te observe, poate si el te place dar facă tu nu te uiti prea mult la el si o faci cand el nu vede cum poate el sa-si dea seama ca tu i-l placi, nici sa te uiti foarte mult sa nu creadă ca ești "moarta" dupa el, cate Putin in fur are zi. Sper ca in curand sa fi impreuna cu el
O zi frumoasa
Incearca sa gasesti prieteni comuni, sau poti sa-l analizezi mai bine, vezi ce-i place si intra in vorba cu el. Nimeni nu sta pe loc. Daca nu te grabesti e posibil s-al pierzi. Hai curaj. :3
Încearcă să-l bagi în seamă și lasă timiditatea la o parte dacă nu vrei să-l pierzi. "Toate prietenele mele au prieteni, numai eu ma simt lasata pe dinafara." În legătură cu asta: Nu trebuie să te grăbești să-ți faci un prieten, adică, nu trebuie să iei chestia asta cu prietenii ca pe o "modă" pentru că nu e.
Dacă tot nu vrei să-l bagi în seamă, adică nu-ți faci curaj să-l bagi în seamă, încearcă să-l uiți. Fă chestii care să te facă să uiți de el: citește, ieși pe afară cu prietenii, sau singură, ascultă muzică, fă karaoke, uită-te la un film, nu știu.
Sper că te-am ajutat.