| Anisoaraaaaa a întrebat:

De astazi am inceput un fel de cura de slabire.De dimineata (tin sa mentionez ca beau si un pahar cu cate 1-2 lingurite de otet)..defapt pe la 11:00-12:00 am mancat cateva bucatele de pepene rosu, un ou fiert si o jumatate de rosie cu un morcov mai micut.
Apoi, pe la ora 15:00 mi s-a facut putin foame asa ca am luat 2 feliute de branza ca sa imi mai treaca foamea.La ora 16:30 am mancat o felie de pepene si pot spune ca am si baut 2 l de apa. poate chiar mai mult. Daca o tin in ritmul acesta credeti ca voi slabi? Cam in cat timp?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LadyMelian a răspuns:

Draga mea hai sa iti dau un sfat prietenesc.Sa o luam logic :
ca sa arzi calorii trebuie sa consumi calorii.Calorii, nu grasimi!
Daca tu te infometezi nu o sa slabesti repede ci din contra.Corpul isi conserva energia deoarece nu primeste alta in schimb.Are nevoie de energie pentru ca tu sa poti merge, sa poti face sport, oricealtceva ce face un om in viata de zi cu zi.
secretul sta in a nu consuma grasimi ci vitamine si minerale.Mananca toata ziua fructe si legume (crude sau fierte) si iti garantez eu pe ce vrei tu ca nu o sa te ingrasi, nu o sa mori de foame si mai mult de atat o sa incepi sa vezi rezultate in 2-3 saptamani.
La fel se pune si problema consumului de apa.Am intalnit persoane care din cauza ca retineau prea multa apa in organism refuzau sa consume multa apa.Apa se retine in tesutul adipos.Cu cat scapi de tesut cu atat retii mai putina apa.Ca sa scapi de tesut trebuie sa consumi apa.Apa arde calorii, apa elimina toxinele.Cu cat bei mai multa cu atat slabesti mai mult.Asa se aplica si in cazul consumului de legume si fructe.
Cat esti la cura incearca sa nu consumi branzeturi mai mult de 2 ori pe saptamana, deoarece unele sunt sarate si majoritatea au un aport mare de grasimi.Bea in schimb un pahar de lapte pe zi si consuma iaurturi naturale dietetice.
Iti sugerez sa schimbi apa cu otet cu apa cu lamaie.Lamaia este iar un fruct care nu numai ca te umple de energie si vitamine dar arde si grasimile.Nu te opri din a manca pepene.Din contra! Daca poti mananca unul pe zi!
O alta problema. Daca vrei un abdomen plat atunci trebuie sa iti fortifici muschii abdominali, adica sa pui masa musculara.Ca sa pui masa musculara din nou trebuie sa nu te infometezi si sa consumi fibre (fulgi de ovaz, peste la gratar, carne de vita la gratar, pui fiert, etc).Cu cat muschiul se dezvolta cu atat consuma din masa adipoasa.Ori daca tu te infometezi se va intampla exact invers.Organismul in lipsa de resurse va incepe sa "manance" din muschi.
Iarta-ma ca am scris atat dar am facut-o cu bune intentii.Si eu m-am confruntat cu aceasta problema si am dorit sa iti arat cum am scapat de ea.

| Anisoaraaaaa explică (pentru LadyMelian):

Multumesc mult de raspuns, apreciez.Imi dau seama ca nu e bine ce fac, dar imi doresc atat de mult sa fiu slaba si acel minunat abdomen plat. Oricum am sa tin cont de sfaturile tale.