| marius_9360 a întrebat:

De cam 5 luni de zile...ma cam lupt cu uscarea pielii sau nu stiu nu-mi mai inteleg tenul, cand e uscat, cand e gras, cert e ca se exfoliaza mereu, eu nu am mai vazut asa ceva, pentru mine e o problema majora, pur si simplu ma scoate din minti. Nu vreau niciun remediu, ca nu merge nimic...am aruncat o gramada de bani aiurea. Am 19 ani/baiat si vreau doar sa stiu cine a mai trecut prin asta si pe la ce varsta trece.Rog seriozitate si fara retete si creme

2 răspunsuri:
| madutza90 a răspuns:

Nu trebuie sa te sperii lucrurile astea is normale.se intampla probabil din cauza hormonilor.va trece de la sine.

| marius_9360 explică:

Da madutzza...dar uite ca ma cam enerveaza.Cosurile nu prea ma env deoarece nu prea am,foarte rar.dar de ceva timp combat problema asta cu tenul,e naspa cand sti cum esti cum esti tu fara probleme, apasa si psihic intr-un fel. Mereu am fost un baiat ingrijit si imi place sa ma port bine...dar uite ca problemele astea ma apasa rau si nu mai pot fi "eu". Asta e sper sa treaca, desi pe la 14 ani ziceam ca trece pe la 19laughing uite ca apar altele.