Nu sunt in clasa a 5a. Pe atunci habar nu aveam ce e dragostea. Acum am ajuns la adolescenta si stiu putin si voi stii mai mult mai incolo.
Salut didi. uite daca il placi pe el ar trebui sal accepti asa cum ieste.nu crede ca el daca e fiu de preot apoi deam si el va fi preot.am avut asa prieten si el traieste o viata normala. dupa cum am inteles te simti putin inconvenavila...e si normal.dar trebui sa mentii relatia asta de prietenie pina cind veti creste mai mare si atuncivei vedea.dar totusi ar trebu sa-i spui ca esti agnostica.crede-ma daca esit o prietena buna cu el.te va accepta asa.dar daca nu.pe zi ce trece apropiete de el(asta dupa ce ii spui si o ea rau)bine bafta.
Eu sincer iti zic sa ii zici deoarece eu sunt baiat...dar am avut o prietena in clasa a -6a care era foarte retrasa si credea ca si eu sunt la fel.Dar sunt putin mai sa zic nebunatic...eu nu i-am zis dar a aflat de la un prieten si s-a despartit de mine! Mie imi placea de ea pentru ca era foarte miloasa,frumusica, si cu bun simt! P.s. Eu zic ca trebuie sa-i zici adevarul pentru a nu afla de la prieteni tai! bft si sper ca te-am ajutat, pentru ca am fost in aceeasi situatie ca si tine! Daca vrei sa-mi dai fuan imi dai daca nu nu ma supar pe tine atat tip cat sfatul meu a fost de folos! bfta! si sper sa treaca peste!(baiatul respectiv)