''Asa zic si prieteni, te judeca in lipsa
Si-ti intorc spatele, atunci cand esti cu mana-ntinsa
Pregatit sa fii, privit cu ura si dispret
Atunci cand ai puterea sa faci ceva cu adevarat maret
Nu te lasa condus, nu ai de ce s-admiti
Ai o sansa-n viata, in fata, invata sa profiti
Nu simti durere, nu simti iubire si apreciere
Cand totul in lumea asta se rezuma la avere
Eu astept sa fiu lovit, astept zambind
Pentru tot ce-am vazut pana acum, sunt pregatit'' Parazitii- Fii pregatit.
Am sa-ti explic cum e faza cu liceul.
Ce zic cocalarii? Oh sunt la liceu, hai sa ma dau mare in fata la pitipoancele astea ca sa vada ca sunt eu marele ''boss'' de pe aici.
Dupa cum spun si versurile, lumea moare dupa bunatati materiale( telefoane, calculatoare, televizoare, masini, bani, case) nu se gandesc ca atunci cand mori te poti p*sa pe ele ca nu-ti mai trebuiesc si de asemenea nu se gandesc ca pot strica o prietenie cu treaba asta.
Stiu destule cazuri, in clasa a opta daca fumai si dadea fumu' in gluma in fata la o fata ea zicea : ''Ah lasa-ma cu tigarile tale ca nu suport mirosul'' si acum in a noua rupe Kentul iti face si cascade toate porcariile.
''E timpul sa scoti bagabontul din tine afara,
Ca am auzit c-a intrat in tine inca din prima zi de scoala'' Sisu-Joc de copii.
Dupa cum spune sisu toata lumea s-a bagabontit inca din prima zi de scoala, ceea ce echivaleaza cu prima zi de liceu, deci toata lumea se da mult mai smechera decat pare in fata la multe fete, baieti etc.
Sper ca nu te-am plictisit.
Asa sunt si la mine in liceu, copii nerecunoscatori si increzuti, care mai de care se increde si se da mare drac pe lanca celalt.
Cautati printre cunotinte pe cineva simplu ca tine ce iti poate fi prieten(a)
Din cate am citit nu iti place sa te dai schmecher sau sa te dai cel mai tare din clasa. Dar totusi ai putea sa intri intr-un grup si in pauze sa stai cu baieti sa povestiti etc. Asa fac si eu sunt in generala nu dau mai multe (explicati) dar si eu fac la fel, in pauze stau cu baieti din alte clase mai mari si povestesc cu ei etc. Prin faptul acesta nu vrea sa iti zic tie sa fii un super-smecher.Dar sincer nu este bine sa fi un copil care in fiecare pauza sta doar in clasa, trebuie sa ies pe holul scolii sa vorbesti cu baietii din clasa ta care zicea ca se dau smecher sau sa te imprietenesti cu alti din clase mai mari si prin faptul acesta nu inseamna neaparat ca esti un smecher ci doar unul care sta de vorba cu altii.Si daca vrei sa stii nu sunt un smecher dar stau cu baieti mai mari si ma inteleg bine cu ei, sunt prieten cu ei.
Bafta!
NU am zis ca nu sunt prieteni cu altiibaieti chiar am foarte multi prieteni la alte clase mai mari cu care ma inteleg bine dar eu ma refer doar la clasa mea si stiu foarte bine cum e in generala daca o sa intri la un liceu ca al meu numai cu din astia mama procuror tata magistrat si eu sunt celmai tare nu o sa iti placa
Crystal2004 întreabă: