Nu cred ca te urăște nimeni; Dacă tu ai încercat sa fii drăguță cu ei și eu nu vor lăsa i; Sunt sigura ca exista măcar la fata cu care poți socializa și poți avea o relație de prietenie. Dacă nu, cauta ți vechii colegi, oricum lucrurile vor fi din ce în ce mai bine pana la finalul anului, te înțeleg perfect și eu am trecut prin momente aproximativ asemănătoare când am început class a 9 a. Totul o sa fie ok, sunt sigura:* Doar ai încredere în tine, cat despre frica de fi văzută prost..Eu zic sa scap de ea și sa fii tu însăți, asta ar înțelege semna sa porți o masca și nu te vei simți deloc bine, zic eu( poate părea important ce zic unii și alții acum despre tine, dar sper ca asta sa bună te mai afecteze pe viitor). Multa bafta
Trebuie sa fii mai sigura pe tine si sa iti castigi increderea de sine.Si ce daca ai enervat un coleg? Nu a fost cu intentie, doar incercai sa socializezi.Trebuie sa fie macar o persoana in clasa cu care sa ai lucruri comune, trebuie doar sa descoperi mai multe oamenii din jurul tau si sa vezi cu care din ei te-ai asemana. Discuta cu prietena ta despre ce ai putea face in situatia asta, sigur are ea ceva bun sa iti spuna sau ceva cu care sa te indrume.