Dap
Pojar/Rujelola Full Spectrum 1-1-0 -
C500 / C Plus 0-1-1 -
Beta Carotene 1-0-0 pentru a nu ramane cu leziuni pe piele
Daca iti iei aceste medicamente uite cum trebuie sa le folosesti:
◦1-1-1 = 1 (capsula, tableta sau lingura de sirop) dimineata, 1 la pranz, 1 seara (la "Mod de folosire").
◦(...) = un produs scris intre paranteze este o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua.
Buna,
Am gasit doar o singura solutie pe care o poti practica tu singura, acasa.
Poti folosi vitamina E pentru a atenua cicatricile. Taie sau desfa o capsula de vitamina E lichida si pune continutul direct pe cicatrici. Lasa-l in jur de 15-20 de minute si apoi spala-te. Repeta procesul de doua ori pe zi pentru cateva saptamani.
De asemenea, mai sunt si alte modalitati de a scapa de ele, insa acestea se practica numai la dermatologie. Acestea implica 'arderea' cicatricilor cu o substanta speciala (acid glicolic sau acid carbolic), tratamentul cu laser sau indepartarea primelor strate de piele cu o substanta abraziva.
Sper ca te-am ajutat. Insa te sfatuiesc sa consulti un dermatolog, este cel mai indicat.
De regula semnele pe fata nu trec cu nimic, pur si simplu raman semne, si eu am avut varicela si mi-au ramas semne pe corp, norocul meu e ca nu prea se vad si nu am decat foarte putine.
Probabil cu cat inaintezi in varsta e posibil sa nu se mai vada sau sa dispara total.
Bafta!:*
Emily04 întreabă: