| brunette_7029 a întrebat:

De cand m-am despartit de fostul prieten pur si simplu nu-mi mai vine sa mai fiu cu nimeni. Toti pretendenti care vor sa fie cu mine, le raspund negativ dar nu stiu de ce. Nu stiu ce am. Toti care vor sa fie cu mine au masini, bani cu carca, apartamente, dar nu ma atrag cu nimic. De la un timp parca sunt aeriana. Din tot ce se petrece in legatura cu mine ar rezulta ca eu inca ma gandesc la fostul iubit whistling. Ce pot face sa-l uit?

3 răspunsuri:
| Ivonaaa a răspuns:

Încearcă sa treci peste. Gândește-te ca totul se întâmplă cu un rost in viata. Iar dacă tu nu mei ești cu el, înseamnă ca nu a fost suficient de bun pentru a rămâne cu tine pentru un timp mai îndelungat. Încearcă sa descoperi o noua persoana, un nou băiat. Pentru ca fiecare persoana are acel ceva special. Poate unu dintre pretendenții tai are acel ceva care e special doar pentru tine. Bafta! Sper ca te-am ajutat happy

| lovely1993 a răspuns:

Salut! daca l-ai iubit cu adevarat atunci nu stiu daca vei reusi sa-l uiti. incearca sa gasesti la altcineva ceea ce avea el...

| FrAnCeLiNa a răspuns:

Draga brunette eu zic ca daca v-ati despartit inseamna ca nu va mai intelegeati uite ce poti sa faci daca el tea iubit insemna ca daca iesi cu altcineva va fi gelos deci ca sa-l uiti trebuie sa iti refaci viata... sper ca te-am ajutat