| andreig a întrebat:

De cand ma stiu sunt rarait! O perioada am crezut ca am scapat dar nu sa adeverit! Spuneti-mi si mie niste metode sigure prin care sa ma scap odata pentru totdeauna! Si nu lasati raspunsuri gen "imi plac raraitii " ca alea nu ma ajuta :*, va rooog! Am facut un mic exercitiu cu un creion sub limba si`l tineam strans cu dintzii si am citit un text. Asta doar odata, dar nu a dat niciun rezultat. Multumesc enoorm!

12 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Vrei sa spui ca graseiezi puternic. Apeleaza la un logoped care este in masura sa-ti recomande un set de exercitii pe care trebuie sa le efectuezi cu perseverenta.

| Cryssy a răspuns:

Sincer eu nu inteleg de ce te deranjeaza ca esti rarait. dar in fine...

| mada12 a răspuns:

Logopedul este cea mai buna solutie...stai linistit, iti va da sa faci exerciti acasa, si poate si acol, cu el. Dar nu este rusinos, fiecare are defecte...winking bucurate ca poti sa vorbesti.

| gossipgirl a răspuns:

Obisnuiestete straight face
Mie mi se par adorabile pers care vb cu r..eu sunt putin sasaita big grin

| gossipgirl a răspuns:

Obisnuieste-te*
My bad. laughing

| Daddy_9411 a răspuns:

Încearcă şi cu lecţii de dicţie, dacă au vreun efecthappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la logopedhappy NU E NICI O RUSINE
Eu eram sasaita pana pe la 7 ani apoi am fost la logoped. daca nu te; ai dus mai demult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cryssy asta nu dorea sa auda :))
Mergi la doctor, fa exercitii de dictie, si repeta mai mult exercitziul cu creionul. http://www.sarcina-nasterea.ro/educatie/exercitii-de-dictie.html
Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Logopedul te poate ajuta. Mergi cu încredere la el.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cam aceeasi problema... dar sunt sasaita.''durerea" pentru mine a inceput pe clasa a 3, cand au inceput cu porecle(fiscus, ss etc.). pentru mine este o jignire imensa.cryingGROAZNIC

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt raraita, dar imi place sa vorbesc rarait, pentru ca sunt mai diferita de ceilalti cu ceva. nu toti poat fi raraiti. sa fi rarait este un avantaj, dar si un dejavantaj pentru uniihappylove struck ps: ador sa fiu raraitaaaaa:X:X

| hamsterita29 a răspuns:

Frate, lasati-o pe asta cu exercitiile caci atata timp cat nu poti sa il spui faci cate exercitii vrei si tot nu poti sa il zici.si eu sunt raraita si nu merge nimic...