| motoboy a întrebat:

De cand ma stiu sunt timid si nu ma descurc sa socializez cu fetele, iar acum toti prietenii mei au prietene(gagici)iar eu nu. ceva sfaturi, eventuale solutii?

5 răspunsuri:
| rozalia25 a răspuns:

Ai o fata care o placi? Ofera-i o floare sau o ciocolata, ajut-o la teme, la treaba, invit-o la film. Restul vine de la sine. Nu ai nici o fata de care esti intdragostit? atunci nu-ti mai bate capul ca nu ai prietena. Va aparea si ea in viata ta, nu are sens sa stai cu o fata de care nu ti-e drag!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Sa nu iei niciodata o fata cu replici...astea nu merg... poate la alea proaste merg rolling eyes Deci fara :"Hey, papusa, ochii tai sunt ca marea" laughing Cel mai bine e sa fii TU. Te porti normal fara sa stai sa te gandesti oare daca ii spun ca imi place nu stiu ce o sa creada ca sunt demodat. Daca iti place o anumita fata atunci de ce nu o inviti la un film? Dupa film mergeti la o plimbare si va cunoasteti mai bine si cine stie poate iese ceva.Succes happy

| ShaKuri a răspuns:

Dar ce au fetele ma? is oameni tata. NU te lua dupa prostii cu flori si ciocolata.astea's vechi de pe timpu lu mamaia. Iti place de ea?, .scoate'o in oras... si vb liber cu ea.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Da, Durex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte bine ca esti timid.Inseamna ca esti un baiat sensibil si serios. Daca intalnesti o fata care sa-ti placa si care sa merite atentia ta, vorbeste sincer cu ea, dar fara sa-i spui din prima ca o placi. Gasesti tu puncte comune de discutii, apoi lucrurile vin de la sine.