| DoomBoom a întrebat:

De cand prietenul meu a aflat ca imi placeA de un baiat din clasa mea. ( nu imi mai place de el...a fost o chestie de moment). ma enerveaza! ma tot intreaba de el, ma suna in fiecare pauza, si cand vorbesc de colegii mei ca is de treaba sau ceva... repede zice ca "sper ca nu faci ca si cu celalalt", se referea sa nu imi placa de vreunu.-_-
Cand a zis asta m-am suparat, pentru ca el a zis ca are din nou incredere in mine, dar zicand asta si mai ales pe tonu care a zis'o a mintit!
Acuma nu i'am raspuns la telefon si a zis ca daca eu nu il caut el nu ma mai cauta niciodata! -_-
Habar n'am ce sa fac.
El crede ca asa ma tine langa el, dar mai mult ma indeparteaza.

Răspuns Câştigător
| NoName0x0 a răspuns:

Nu te mai supara pe el cand iti zice de baiatul acela sau cand bate apropouri, evita subiectul sau schimba-l, dar o data ce ai inceput sa faci asta, tine-te serios si cu multa rabdare de treaba asta! Si fi mai dragastoasa cu el si suna-l mai des ca sa nu ii mai dai motive de gelozie!

3 răspunsuri:
| Torres92 a răspuns:

El tine la tine, dar tu...
Daca o tii asa, o sa l pierzi.
Sa stii, ca nu esti prima si nici ultima
asa gandesc baietii
Isi v a gasi pe alta, curand...

| neutrino a răspuns:

Bine i-ai facut, asa a meritat!

| piticelm a răspuns:

Barbatii sunt gelosi, iar orice alt baiat, li se pare o amenintare.Lasa-l si tu sa vorbeasca, ce treaba ai? intra in jocul lui, mai fa misto.Nu are rost sa te superi, pentru ca el este gelos. Daca nu i-ar fi pasat, nu ar fi spus nimic.