anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cand sunt in vacanta, nu mai pot sa dorm seara pana pe la ora 2. Ziua nu prea fac nimic, stau doar pe net...Ce sa fac sa pot dormi macar pe la ora 23?

Răspuns Câştigător
| point0707 a răspuns:

Paii eu iti recomand sa faci miscare ziua..adica sa faci sport. sa te distrezi cu prietenii si sa te trezesti pe la 8. Incearca sa iti consumi cat mai mult energia. Incearca de pe la ora 22:00 sa te pui in pat si sa incerci sa adormi happy sper ca am fost de ajutor :*

7 răspunsuri:
| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Iesi afara, fa miscare, fa-ti baie cu prietenii (acum nu zii ca esti prea mare ca nu ai nici cea mai vaga idee ce pierzi!) sau iesiti undeva.Net-ul nu o sa iti provoace niciodata somn! Cel mai indicat lucru este sa iesi afara! Iti zic din proprie experientahee hee

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Ori te trezesti devreme gen 7, 8 ori citesti ceva inainte de culcare big grin

| Sw33tG1rl4ever a răspuns:

Crezi ca asta e grav? laughing Si eu stau toata ziua pe net si ma culc mai tarziu decat tine.
Acum sa fim seriosi. Pune-ti o alarma pe telefon la ora 23:00, iar atunci inchizi pc-ul si te bagi in pat. Ai grija ca atunci cand ceasul se apropie de ora acesta, tu sa incepi sa iti inchei activitatea ta, ca daca nu esti gata sa inchizi pc-ul cand suna alarma, pierzi din timp si te intinzi iar pana la nu stiu ce ora. laughing

| TuRneR01 a răspuns:

Trebuie sa-ti reformezi programul acel '''ceas biologic''. Trezestete dimineata pe la 7-8 ca seara sa adormi la 22-23... daca te trezesti la 11 crezi ca adormi tot la aceiasi ora ca si cand te-ai trezi la 7? INCearca sa mananci usor seara sa faci mult sport in timpul zile, miscarea ajuta foarte mult. Inainte de culcare poti sa asculti muzica la casti foarte incet niste melodii lente ar fi perfecte sau sa citesti o carte

FUnda?

| Bogdy12 a răspuns:

Umpleti timpul ca daca esti obosita ar trebui sa dormi pe la 22 si ceva oricum fa ceva mai distreaza-te pe afara iesi la o intalnire date cu sania sau ceva

| LadyHellenee a răspuns:

Daca faci o plimare pe afara sau prin oras seara, cand ajungi acasa si te bagi in pat si adormi instantaneu laughing!

| EXKasual a răspuns:

Te pui frumos in pat.dai drumul la tv si o sa adormi in scurt timp mai ales daca vezi ceva plictisitor la tv