| ღViS3CoLoRaT3ღ a întrebat:

De cand sunt mica imi doresc sa devin actrita, SI pana in ziua de azi. Colegii si profesorii mei imi spun ca ma voi schimba si in apropiatul viitor voi avea alte planuri.De fiecare data cand aud asta ma enervez si le spun: O sa vedeti voi., Dar de ceva vreme incepe sa ma afecteze chestia asta. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Daca asta crezi ca-ti place sa faci nu ar mai trebui sa stai pe ganduri. de cele mai multe ori ni se pare imposibil sa alegem o meserie, care presupune ani multi de munca in spate, pentru ca ni se pare la fel de imposibil sa ne decidem daca asta este ceea ce vrem sa facem cu adevarat in viata. din moment ce ti-a placut actoria inca de mica, iar pasiunea ta a ramas neclintita pana in prezent, inseamna ca o vezi ca pe mai mult decat doar un hobby. la un moment dat tot va trebui sa iei o decizie, iar asta depinde numai de tine, pentru ca in general nu e bine sa te iei dupa ce spun ceilalti din jur, nu stiu ei mai bine decat stii tu cu siguranta. se spune ca uneori, trebuie sa inchizi ochii, atunci cand ai de facut o decizie grea, si primul lucru care iti vine in minte, asta trebuie de fapt sa faci. insa nu sunt total de acord cu aceasta metoda, pentru ca nu intotdeauna primul lucru este si cel corect. exista situatii in care poate sa-mi vina in minte ceva ce sa-mi displaca total, doar pentru ca m-am gandit destul de mult la respectivul lucru. dupa parerea mea, in asemenea situatii trebuie sa-ti asculti inima. daca ea in acest moment iti spune ca trebuie sa continui cu actoria, atunci ei bine are trebui sa te cam apuci de treaba. actoria este o meserie care necesita multa munca, efort si sacrificiu, de aceea este bine sa te apuci inca de tanara de chestia asta.
uneori, insa este mai bine sa astepti, pentru ca viata este o inlantuire de momente si ocazii, oricand ti se poate intampla sa dai peste cineva, si oricand ti se poate transimte indirect un raspuns la intrebarile tale. trebuie sa te gandesti serios la asta, si sa iei o decizie. oricum pe parcursul anilor de studiu o sa intalnesti poate multe alte obiecte pe care ai dori sa te axezi, de aceea cel mai bine este sa incepi actoria de acum, ca mai incolo sa nu fie prea tarziu si sa regreti, insa asta momentan doar ca pe o pasiune. apoi iti vei descoperi si noi talente si noi hobby-uri, si astfel le poti pune pe toate in balanta, pentru a vedea care dintre ele te incanta cel mai mult. tocmai de aia e bine sa ti din scurt actoria, pentru ca daca nu faci nimic, si descoperi mai tarziu ca de fapt asta este ceea ce vroiai sa faci in viata, se poate sa fie mult prea tarziu sa reiei.
doar parere personala. iti urez succes si sper sa decizi asa cum iti dicteaza inima. kiss

2 răspunsuri:
| Blackheartt a răspuns:

Sa iti vezi de niste chestii copilaresti si o sa vezi ce sa intamplabig grin funda?

| redrosegirl a răspuns:

Sa-ti urmezi visullove struck!