| cat212 a întrebat:

De cand sunt mica simt ca sunt diferita... mai nou ( de vreo 2 - 3 luni) am momente ciudate in care ( nu stiu poate doar intuitia) simt eu ca trebuie sa fac altceva. azi de ex: imi luasem ceva ce mama nu trebuia sa vada. si inainte sa intru in casa zic. ia sa o ascund poate chiar e acasa. si DA. era acasa straight face) acus 2 zile din nou ceva asemanator. de teste ce sa mai zic. stiu cu cateva zile inainte ce note voi lua. e foarte ciudat. cand stau pur si simplu parca imi vin in minte detalii neimportante dar care au o insemnatate destul de ridicata. habar n-am ce se intampla. cand eram mica vedeam persoane decedate: mergeam la scoala si in fata portii se urca in masina o prietena moarta de vreo 1 luna... sau tot din astea. ajutati-ma. am doar 16 ani si deja incep sa ma sperie chestiile astea o. O

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

Cand eram si eu de varsta ta aveam chestiile astea cu premonitii, daca vroiam sa stiu ceva ce se va intampla stiam, insa acum la 21 de ani nu mai am chestia asta. Asa ca, daca vrei sa nu mai fie ai rabdare ca o sa iti treaca, daca vrei sa le dezvolti, nu stiu cauta pe net despre astea si poate devii medium big grin faci bani ghicind laughing

1 răspuns: