| Unique a întrebat:

De cat timp frecventati site-ul TPU? Ati vrea sa schimbe ceva la acest site?

Răspuns Câştigător
| anyska a răspuns:

Hm.de cateva luni. Si da. as vrea sa fie gestionate cu mai mare atentie intrebarile si sa fie doar intrebari ce pot ajuta persoana respectiva nu si sondaje de opinie, sau gen : ce ati facut ieri, ce ve-ti face maine, care e culoarea ta preferata etc. Sau macar sa existe o catelogie : intrebari stupide ( in care sa intre si cei ce zic : va place melodia asta : www.youtube.hfyrfgrhuc. com, ine are un cont pe branza, etc etc etc ) :)))!

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De un an si ceva.Pai ar cam fi cazul sa se schimbe mai multe pe aici si nu inteleg de ce echipa continua sa pastreze o tacere de mormant si sa nu faca nimic.De ce nu suspenda useri? Daca si-ar face treaba bine, ar suspenda cu sutele zilnic.De ce atunci cand au facut regulamentul nu s-au asigurat ca va fi respectat? De ce apar pe site intrebari de genul:"Cine-mi s**e p?"Ce fac moderatorii? Dorm in tenisi? Degeaba raportezi intrebarile, nici macar nu se obosesc sa le steargawaiting

| Tourniquet a răspuns:

Din 11 ian 2010. Aproape 1 an fara 2 luni whistling
Pe el intru zilnic, daca nu am timp imi refac activitatea pe site a doua zi.
Asi vrea sa nu mai fie utilizatori care isi bat joc de site. Intrebari stupide, raspunsuri in bataie de joc, raspunsul acela cu "anonim".
Cam atat! Imi doresc ca TPU sa fie asa cum era cand l-am cunoscut. happy

| User a răspuns:

De aproape un an (nu. n-o sa dau nimic de bautstraight face ). Da. Intrebarile idioate. Prea abunda siteu in intrebari idioatestraight face

| Stelistul a răspuns:

Zilnic.As vrea sa nu mai fie intrebari idioate cum ar fi:care are cont la nu stiu ce chestie sa-mi dea si mie, cum se numeste melodia de la nu stiu ce chestie sau cum se face nu stiu ce chestie la nu stiu ce joc.Sunt intrebari chiar idioate...

Întrebări similare