| Acineva a întrebat:

DE cate caiete si vreau sa stiu si dc (linii, mate bio )etc am nevoie in clasa a 8 cel mai bun raspuns funda +vot

Răspuns Câştigător
| funditza_3597 a răspuns:

Pai,eu am fost in clasa a 8 a si acum trec intr-a 9 a deci iti spun exact ce caiete trebuie sa ai in primul rand 4 caiete la romana-literatura, gramatica, teme(profesoara ne-a recomandat sa ne luam doar 2 si sa le impartim in jumatate), apoi 4 la mate dar poti sa faci ca la romana pentru a face economie ca tot e criza laughing apoi la biologie caiet (nu dictando, special pentru aceasta materie) geografie la fel (e posibil sa te puna sa desenezi), chimie 1 caiet matematica eu mi am luat -studentesc deoare ce o sa ai de facut calcule multe+ un caiet de teme mic, apoi civica 1 caiet mic dictando, 1 caiet la muzica (special), 1 caiet mare fizica mate+ 1 caiet de teme, desen blog de desen (cu foi groase)+1 mic vocabular in caz de va preda ceva, engleza 1 caiet dictando (mare sau mic depinde de profesor), franceza 1 caiet mic, 1 caiet mare ti as recomanda la istorie dar poti sa iti iei si unul mic (depinde de profesor)-eu am avut multe lectii si deoare ce mi am luat unul mic a trebuit sa am 2 caiete, religie -1 caiet mic, latina -1 caiet mic... funda?

1 răspuns:
| BlueBird a răspuns:

Eu mi-am luat la inceput 5 caiete studentesti mate si 5 romana studentesti 5 caiete mici dictando si 5 caiete mici mate
2 caiete bio
1 caiet muzica si 2 caiete geografie...un bloc de desen si alte rechizite...
Daca o sa iti mai trebuiasca caiete pe parcsrsul anului iti cumperi.