Este normal de cate ori este nevoie, depinde si de par, daca ti se ingrasa repede te speli mai des, daca nu mai rar.
Normal este sa-l speli o data, maxim de doua ori. Dar daca ai probleme cu parul si se murdareste foarte repede, atunci il speli de cate ori este nevoie. Eu una il spal o data, dar foarte bine si imi tine destul de mult timp sa-l clatesc (eu il am si lung). Clatitul e cel mai important!
Daca ti se ingrasa repede de 3 ori daca nu de 2 ori e suficient daca te speli pre des nu e bine pentru firul de par
Depinde. Daca parul tau se ingrasa repede este recomandat de 2-3 ori pe saptamana daca nu si mai des.
De cate ori simti ca ai tu nevoie. Indicat pentru rezistenta parului este cat mai rar, dar daca ti se ingrasa poti sa te speli cam de 2 3 ori.
Depinde de scalp. De 3 poate chiar 4 ori daca este predispus sa se ingrase, iar la unul normal de 2 ori. Succes!
Eu din cate am cautat pe internet in medie pe saptamana de 2 ori, acum depinde de par. Eu ma spal de 3 ori, cum ar veni : Marti, Joi si Duminica.
BigsmilexD întreabă:
DENISSE12 întreabă:
Twister09 întreabă: