Păi depinde de disponibilitatea mea și a ei, aș încerca să îmi găsesc câteva ore să petrec cu ea, iar asta ar trebui să facă și ea dacă chiar e înteresată la mine, dar fără să ii pun presiune, fără să o umplu de mesaje și așa mai departe.
În general când eu sunt înteresat de o fată iar și ea de mine, se întămplă să trimită și ea mesaj prima, nu mereu eu, ăsta este un semn clar ca este înteresată și ca vrea să facă tot posibilul să ne întălnim și cine știe dacă nu iese ceva frumos și ma pun într-o relație cu aceea persoană :-s
De câte ori pe săptămână nu am de unde să știu nici eu nici ea, deoarece se poate întămpla ca ea sau eu să fim ocupați la ultimul moment în ziua programată a ieșirii.
Trebuie răbdare, deoarece doar cu răbdarea se poate obține multe, doar așteptând momentul potrivit!
Nu ies cu ele, stabilim treaba la comun acord si ne vedem sa indeplinim sarcina dorita. Daca vrea sa iesim o avertizez ca totul se imparte la jumate sau isi cumpara ea ce doreste din banii ei, daca nu luam impreuna si platim 50 - 50
bzzbzz întreabă: