Cel mai bine ar fi sa ii lasi pe toti in pace. Cine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunul. Iar dupa ce nu vei mai vorbi cu niciunul, vezi care iti lipseste si poate asa iti dai seama
Mda . Ai dreptate . Dar unul deja a spus ca nu`i mai trebuie nimic de la mine, ca se intalneste cu cineva de 2 zile. Eu . Ce sa spun? M`am simtit ingrozitor. Trec peste, daca pot .
Nu mi s-a intamplat niciodata. Poate m-am gandit odata la asta, dar am stat si am analizat si am ajuns la concluzia ca nu este decat o prostie. Trebuie sa faci acelasi lucru, sa te gandesti bine. I-ai in parte si gandeste-te ce iti place si ce nu pana cand o sa realizezi cine te intereseaza cu adevarat
Si eu sunt in aceeasi incurcatura. E foarte greu sa alegi insa stiu ce trebuie sa faci.
Pai incearca ceva ce iar speria pe prietenii tai, daca cineva tine cu adevarat la tine atunci acela e alesul. Nu tot felul de j**re care vrea doar sa te f**a, mie mi s-a intamplat si l-am gasit pe ales. Sati stea la picioare sa-ti faca poftele e greu de gasit insa incearca.Va functiona cu siguranta.
"Putem placea o multime de oameni, dar iubi, doar unul".
Esti foarte atasata de toti si nu ai vrea sa-i pierzi, dar gandeste-te ca totusi nu e bine ce faci. Nu iti faci nici tie, si nici lor bine. ai grija si nu te juca cu sentimentele nimanui, doare!
Știu , nu am intenția de a face rău nimănui . Dar îi plac destul de mult pe fiecare în parte . Și nu este sensul acela . Adică . Plac multe persoane , ca de exemplu prietenele mele .