| lucu a întrebat:

De cate ori va radeti pe zi? din toate punctele de vedere.

14 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Ai observat ca d cand ai zis ca nu te refereai la "a rade"nu mai raspunde nimcni la intrebare?laughing))

| marrr a răspuns:

rolling on the floor si mie mi se parea ciudat, dupa modul in care te-ai exprimat."va radeti" nu mi se pare corect zis pentru verbul a râde

| viatadecacatt a răspuns:

Am zile cand rad pe tot parcursul zile asa intruna.si zile cand de abia zambesc.
Cand ma apuca rasul prin oras sau undeva inauntru, pff ma stie toata lumearolling on the floor

| viatadecacatt a răspuns:

Aa deci nu ne râde, ne rademrolling on the floor)Si cullmea ca majoritatea au inteles asta.pe zi? nu chiar pe zi, poate in interval de cateva zile sau o saptamana

| Dizzy a răspuns:

Pai nu stiu.de obicei nu numar. da o sa incerc si iti dau raspunsul maine.
oricum eu rad ft des. aproape din oricelaughing))

| madalinutza a răspuns:

Nu stiu laughing
este cand toata ziuatongue
este cand nu am chef de nimic
dar la scoala mai ales rad foarte multlaughing

| LinNaA a răspuns:

Depinde in ce companie sunt si cu cine sunt,,, de ex dac sunt cu prietenii din gasca iubytului meu ma rid de foarte multe ori iar daca sunt cu prietenele mele mereu trebuie sa stau si sa birfesc in loc sa ma distrez depinde cu cine sunt...si depinde de dispozitie

| motanelul a răspuns:

Aaaaaaaaaa
fff mult tot timpul sunt o fire foarte vesela

| lucu explică:

laughing ma refeream daca va radeti la sub brat mai jos de acolo si toate alealaughing nu astalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De exemplu, acu 'm-am ras' de modul in care te-ai exprimat. Cred ca e a doua oara azi. Multam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor) raised eyebrows doar nu ma rad zilnicrolling on the floor) si in primul rand ma epilez laughing)nu ma raadstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@lucu, mama dar la ce te refereai? Ca alceva nu se intelegewinking. Sa nu imi zici ca intrebarea trebuie sa fie ceva de genu " De cate ori radeti pe zi? ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intr-o ora, rad de zeci de ori, atunci este clar ca mai pe seara obosesc si nu mai am chef. Daca ar fi sa-ti dau un nr cu aproximatie: 20 laughing, asta cand nu ma uit la mondeniihee hee. La cate ciudatenii vad prin fata blocului sau cand ies prin oras, ma si mir cum nu este asa de dulce rasulbatting eyelashes.

| roxy_9087 a răspuns:

Nu stiu numarul exact dar rad foarte multlaughing
pur si simplu ador sa rad day dreaming

Întrebări similare