| Marius7121 a întrebat:

De cateva luni am cunoscut o femeie, Iulia de 40 de ani! Eu am 20! Ea m-a invatat multe lucruri despre viata si m-am atasat foarte mult de ea! Mama mea naturala a murit cand eram mic. Ce sa fac acum? Sa ii spun ca tin la ea ca la o mama? Ea are un baiat mai mare ca mine, daca imi spune ca are doar un singur fiu si atat? Nu vreau sa se supere pe mine! Ajutati-ma! Nu veniti cu raspunsuri in bataie de joc de genul ca vreau sa ii fac nu stiu ce sau alte prostii, tin la ea ca la mama mea!

3 răspunsuri:
| michelia a răspuns:

Pentru unele sentimente nu e nevoie de vorbe. Poti sa-i arati afectiunea ta si respectul constant fara sa le declari.Sau fara declaratii atit de categorice.
Sint sigura ca la fel face si ea, daca e vorba de o relatie asa cum ai descris-o.
Ai pune prea multa presiune si responsabilitati pe ea daca ai verbaliza " ca la o mama ".
Lasa lucrurile asa cum sint deocamdata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa incepi prin a-i multumi pentru tot ce te-a invatat. Sa-i ceri permisiunea de a-i mai cere sfaturi. Si asa, in treacat sa-i spui ca in lipsa mamei, ea i-a tinut locul. Deci, o consideri o mama in sensul ca te ajuta in educatia ta (nu prin nastere).

| Sorin987 a răspuns:

Ar trebui sa te temi de reactia fiului ei, nu de reactia doamnei! Fiul poate deveni gelos! Daca ai spus ca e mama atunci poate intelege multe lucruri, si daca i-ai spus ca mama ta a murit atunci sa stii ca in adancul sufletului ei te va intelege, mai ales daca si ea are o parere buna despre tine!