anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva luni bune vb cu un baiat pe mes in fiecare seara..am iesit pe afara de cateva ori...chestia e ca mie imi place de el ..si din cate am vorbit si lui de mine. vorbim de parca am fi intr-o relatie..doar ca eu astept sa faca el primul pas pentru ca este baiatlaughing dar vad ca nu il face..si nu stiu ce sa fac.ce sfaturi imi dati? funda!

3 răspunsuri:
| quintron a răspuns:

Ce iti mai place shaorma! ce iti trebuie tie la varsta ta? sex? droguri? stai in banca ta si asteapta sa vina momentul potrivit! nu te grabi ca el abia asteapta sa faca sex cu tine si dupa! ramaii singura! facem pariu? daca nu am dreptate imi spui!

| Lavy_6719 a răspuns (pentru quintron):

In primul rand de unde stii cati ani am? nu inteleg de ce va bagati in seama. oricum multumesc de raspuns!

| quintron a răspuns (pentru Lavy_6719):

Daca aveai mai mult de 18 ani nu pune-ai intrebarea asta!
mai mult de 12-14 ani nu ai si iti zic si de ce! comportamentul tau si modul de a scrie ceva te da de gol si in plus de asta esti la varsta cand tie rusine sa vorbesti cu parintii tai de asa ceva, asa e din cauza lor ca nu te-au pregatit psihic si emotional pentru a intelege diferenta dintre sex placere si ce mai vrei tu, motivul este asa de simplu nu i-ai intrebat pe ei prima data ce e bun si ce e rau! asa ca nu te umfla in pene sa ne demonstrezi tu ca ai mai mult de 18 ani! la fel iti raspund ai timp pentru toate! daca vrei sa nu fii arata cu degetul si sa fii vazuta ca o fata serioasa lasa prostiile ca ai timp de ele! bafta