| Didy a întrebat:

De cateva seri incoace visez doar lucruri naspa ce pot face in aceasta situatie, pentru un somnik mai linistit?

8 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Incearca sa iti scoti toate gandurile negre care le ai in minte inainte sa adormi... Incearca sa te gandesti la ceva frumos... sau incearca sa iti programezi tu viseze... Sa incepi un vis frumos, care sa se continue in somn. Am avut si eu o perioada de vreo saptamana in care am avut numai cosmaruri si ma trezeam ingrozita in fiecare dimineata, dar... din fericire a trecut.

| Mo a răspuns:

Bea un pahar de lapte proaspat inainte de culcare! Laptele te va calma si tu vei avea un somn linistit!

| Mefisto23 a răspuns:

Gandeste-te la ceva frumos inainte de culcare, la ceva pozitiv si sigur vei dormi bine!

| VladDu a răspuns:

Sa nu te mai gandesti la lucruri najpa; si sa nu dormi mai multe de 8 ore big grin. Cand dormi prea mult incepi sa visezi lucruri ciudate.

| cristina_4037 a răspuns:

Exista un ceiuc special.....il gasesti in farmaciile naturiste. Il bei cu 15-20 de minute inainte de culcare si il tii la infuzie timp de 10-15 minute in apa fierbinte pentru a-si face cat mai bine efectul. Apoi, cand te bagi in patut o sa dormi ca un prunc happy. :X Sa il incerci si sa imi spui daca ti-am fost de folos. Te pup. Bafta :*:*

| rebeca a răspuns:

Alearga seara 1 ora prin parc si inainte de culcare bea o cana cu apa in care sa pui o lingura de otet.Vei dormi foarte linistit/a.

| Jupiter a răspuns:

Lasa filmele de groaza.

| kathessa a răspuns:

Nu te agita inainte de somn, adica nu face sport, nu te uita la fime de groaza..etc. Bea un pahar de lapte cald. Gindeste-te la lucruri frumoase, daca nu te deranjeaza pune-ti niste muzica clasica. Si nu uita de Tatal Nostru!