E o vorbă,, nu da vrabia din mână pe cea de pe gard''
Eu zic să analizăm situaţia aşa
1 tu eşti timidă - relaţia pe care o ai acum te poate scăpa de timiditate capeţi şi tu încredere şi ceva experienţă, iar dacă mai târziu o fi să fie pentru băiatul ce îl placi să fie, te poţi despărţi atunci de actualul ( dacă o să mai fi cu el) ce rost are să te despărţi acum şi să visezi la cai verzi pe pereţi, mai ales că o relaţie îţi poate ţine mintea ocupată în felul acesta te vei gândi mai puţin la băiatul ce îl placi = vei suferi mai puţin
Mai târziu o să îmi dai dreptate ai să vezi că,, cui pe cui se scoate'' aşa că nu fi,, prostuță'' nu scoate,, cuiul'' din viaţa ta pentru că vei rămâne cu o gaură mare...în suflet şi atunci îţi va fi mult mai greu, singurătatea e mai grea decât incertitudinea. Tu stai şi gândeşte-te ce e mai bine pentru tine, sfaturile sunt uşor de dat însă uneori greu de urmat.
Încearcă să-l eviţi pe ăla de care-ţi place şi cu timpul îl vei uita. Rămâi lângă tipu ăsta dacă ţi se pare ok.
Bună Roxana.
Eu zic să rămâi cu acest băiat dacă chiar îţi place, mai târziu vei regreta dacă te vei despărţi de el şi băiatul după care eşti ' nebună ' nu o să accepte.
Cu timpul o să ţi-l poţi scoate din cap, stai liniştită.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : ykz.eduard
Twister09 întreabă: