| FuNnYy a întrebat:

De cateva zile... am probleme cu pc adica dintr-o data se inchidestraight face... De la ce poate fi?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Pasta termica a procesorului s-a intarit si trebuie inlocuita pentru a disipa corect caldura si distribuie aerul rece de la cooler.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai sursa de alimentare defectă! Așa am avut și eu și a trebuit să iau alta nouă! Sau poate că se încinge peste limitele de temperatură și se închide singur ca să se răcească, asta poate fii cauzată de funcționarea proastă a ventilatorului de pe procesor... ar trebui să consulți un service de specialitate! Sper că te-am ajutat!

| daassh a răspuns:

Mai stiu pe cineva cu asemenea problema, dar sigur e de coolere si acea persoana le-a schimbat si a pus mai puternice, dar degeaba, e defect de la placa de baza, si e posibil sa ai situ aceeasi problema(calculatorul acelei persoane este ceva mai vechi si ca sa il repare cu placa de baza costa in jur de 700 lei si mai bine si-a cumparat alta unitate), deci eu iti recomand sa mergi cu ea(unitatea) la un service sau la o persoana competenta si sa vezi care e problema.Succes!

| FuNnYy explică:

Ok mersi all