Treci peste "prieteni", asculta-ti inima Desi ai 14 ani(sori), e un sentiment pe acre multe fete (mai mari ca tine) nu il simt inainte de a se baga cu cineva. Il vad, l-ar dori in pat...si, brusc, il iubeste. Si il sufoca cu iubirea, din "te iubesc" nu il scoate. Dar nu e asa! La tine mi se pare, insa, ca e ceva sincer, inocent, frumos. De ce sa suferi si sa te gandesti pe viitor (daca nu te bagi cu el): oare cum ar fi fost daca? Timpul trece mai repede decat crezi, profita de el si asculta-ti inima. Fii rationala insa, nu te compromite daca nu crezi ca ar putea fi ceva serios, ca poti sa treci peste ce zic "prietenii" de el!
Ma gandeam sa ii spun ca il plac mai tarziu, poate dupa ce incepe scoala...ca sa nu il "aburesc" si eu dupa ce i-au facut fetele alea. Sper din tot sufletul ca acest sentiment sa mai dispara, ca sa ma pot gandi si la altceva. Din minte nu mi-l pot scoate, degeaba am incercat. Nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum, chiar daca am mai simpatizat baieti pana acum.e prima oara..si nu inteleg de ce "inima" l-a ales pe el tocmai in acest moment, cand e cearta asta la capitolul "cine pe cine place"...Imi e frica, dar sper ca Dumnezeu sa imi dea putere sa ii spun o data si-o data, ca sa scap de piatra asta de pe inima si sa stiu ce parere are si el.