Salut Bianca.Ce coincidenta...si pe mine ma cheama Bianca(pe langa Antonia; Antonia e al doilea nume, dar nu conteaza...)
Si eu de ceva vreme ascult rock si ma calmeaza de multe ori.Ritmul si versurile au aceste efecte.Nu e nimic rau.E foarte bine ca ai gasit ceva care sa te linisteasca
Pai, poate de la un timp nu stiai pe ce fel de muzica sa te axezi, si asa te-ai atasat de Rock...Nu e o muzica urata, ba chiar e frumoasa... Sper ca ti-am fost de ajutor
Asta numai tu poti stii! Probabil ti-ai schimbat gusturile, probabil cineva care te intereseaza asculta muzica rock si in subconstient ti-ai "propus" sa iti placa si tie. Nu stiu
Draga Biancutsa e ceva normal sa-ti placa muzica rock si mie imi place dar pe mine ma linistesc melodiile lui EMINEM in special. Daca crezi ca o sa fi tratata ca o ciudata ca asculti aceasta muzica sa nu-ti faci griji deoarece multi adolescenti o asculta.Si daca ea te linisteste atunci cand esti deprimata sau furioasa este foarte bine deoarece nu multi reusesc sa se calmeze ascultand muzica.
De la un timp a inceput sa imi placa si mie rock e ceva care i se intampla oricui ascultam numai greenday si acdc dar acum am trecut pe house incearca si tu! rock-ul duce la alte chestii nebunesti
Stiu ca pare ciudat, dar acest lucru iti defineste caracterul, ba mai mult, personalitatea.Multe lucruri par ciudate dar cu timpul iti vei da seama ca ele sunt cat se poate de evidente si ca denota felul tau de a fi, insa cred ca intrebarea aceasta trebuia sa ti-o adresezi tie. ^_^