Inca o chestie care pe mine pot spune ca ma irita, unii useri noi care folosesc softuri AI ca sa dea raspunsuri sunt suspendati in urma raporturilor primite, foarte bine! in timp ce alti useri cu vechime care intra dupa o perioada de pauza lunga, la reintoarcerea din acesta pauza, unii au aflat si ei de chatGPT si au zis "hai sa folosesc doar asta", ei bine pentru ca au oarece vechime, nu sunt suspendati desi mai multi useri i-au raportat!
de cateva zile observ un robot care sta bine mersi pe TPU si desi i-au facut mai mult de 3-4 useri raport, el tot aici este ca matreata persistenta!
deranjant este ca desi eu, tu, si alti useri venim cu propuneri referitoare la ce este de imbunatatit pe TPU, ele nu sunt implementate, ce sa mai cred?
Din ce punct de vedere este ilegal? si la care forum te referi? la TPU?
nu este ilegala cu nimic aceasta platforma
dar poti sa ne dai mai multe detalii daca vrei sa intelegem la ce anume faci referire
Forumul TPU este legal si chiar apartine unei societatii comeriale legale si active.
Este ilegal doar pentru copilasii care nu au implinit inca 12 ani, neavand voie sa-si faca cont pe acest forum.
Iar cei cu varste cuprinse intre 12 si 16 ani, pot sa-si faca cont dar numai cu acordul parintilor.
Este ilegal pentru tine, fiindca ai doar 10 anisori!
"în 20 Martie | Anonima728282991 a întrebat:
Ce as putea să fac să slabesc 7-8 kg într-o lună?
Sau macar cel mai mult posibil.
Ps: am 10 ani si 55-56 kg"
Din moment ce apare in statistici, nu!
https://www.brat.ro/sati/site/tpu-ro/trafic-total/
dar se mai sare calul, cum se spune.DESI la regulament spune ca cei sub 12 ani nu voie pe site, am vazut destui cu aceasta varsta.Pentru mine ramane un mister cum se controleaza varsta celoor intre 12 si 16 ani ca si acolo se impune acordul parintilor
Ar mai fi conturile multiple permisiune creari altoor conturi cand unul a fost suspendat nelimitat pentru jigniri /injuraturi.
Simpaticule,regulile ar trebui sa fie la fel pentru toata lumea.
Tu de exemplu nu cred ca ai folosi AI
Pe roobotul ala il poti sesiza direct la contact
e amuzant ca funda migreaza (inca) la useri diferiri, unii dintre ei care nu au intrat de mult pe site, dar au funda. Acuma (ora 20)e la fatamultilor)
Eu as bloca IP ul celor care desi suspendati neliminat de mai mult mai mult de 2 oori.Circula un pustulica care isi face cont,injura /jigneste,este depistat si isi face cont din nou! il stii,nu? pai de pe cate dipozitive se poate loga? de ex telefon,laptop, monitor, tableta sunt dispozitive diferite, nu? daca este blocat pe fiecare dintre ele, o poate lua de la inceput?
Da,eu l-as fi raportat non-stop pe acest OneReason, limitatul asta ce foloseste AI, dar ce sa vezi nu pot ca m-a blocat ieri cand i-am zis ce softuri foloseste!
ciudat este ca i-am lasat un mesaj intreg ca si raspuns fata de ce scria el cu chatGPT, caracteristic mie ca si stil, in care injosesc meltenii intr-un fel pseudo-filosofic
ce sa vezi acest folositor de AI mi-a raportat mesajul acela si mesajul mi-a fost sters, am ramas prost (nu sunt asa ) eu il raportasem pe el ca este spammer si folositor de AI, alti 3-4 useri mi-au zis ca l-au raportat si ei, iar TPU mi-a sters mie mesajul "jignitor" la adresa acestui nimeni, pe cand raportarile userilor fata de el nu s-au luat in considerare si el este liber si posteaza cate 200 de mesaje pe zi cu AI-ul! ca daca le-ar fi gandi el (acele mesaje) nu am nimic cu asta sa posteze 1000 de mesaje sau 1 milion! dar nu un retard care nu are mai mult de 18 ani cu siguranta sa ne sfideze in spatele unui soft pe care el nu-l intelege ci doar da copy-paste!
e de noaptea mintii cum se aplica regulile aici! poate ceva imi scapa mie poate moderatorii pot sterge mesaje si doar adminul poate suspenda? DAR AM TOT DREPTUL SA FAC AFIRMATII FATA DE MASURILE CE SE IAU, ATATA TIMP CAT NU EXISTA REGULI BINE DEFINITE AICI, NU EXISTA TRANSPARENTA!
referitor la pustiul ala cu probleme psihice, ala care intreba de SATAN si dupa aia este blocat isi face alt cont si altul...
nici nu-mi pasa de el, este un om cu probleme mintale!
pe mine daca nu stiai ieri m-a blocat direct nu mi-a mai scris mesaje jignitoare, vad ca altor useri le scria mesaje pe mine a preferat sa ma blocheze
Inca o chestie care pe mine pot spune ca ma irita, unii useri noi care folosesc softuri AI ca sa dea raspunsuri sunt suspendati in urma raporturilor primite, foarte bine! in timp ce alti useri cu vechime care intra dupa o perioada de pauza lunga, la reintoarcerea din acesta pauza, unii au aflat si ei de chatGPT si au zis "hai sa folosesc doar asta", ei bine pentru ca au oarece vechime, nu sunt suspendati desi mai multi useri i-au raportat!
de cateva zile observ un robot care sta bine mersi pe TPU si desi i-au facut mai mult de 3-4 useri raport, el tot aici este ca matreata persistenta!
deranjant este ca desi eu, tu, si alti useri venim cu propuneri referitoare la ce este de imbunatatit pe TPU, ele nu sunt implementate, ce sa mai cred?
Ștefan2222222222222222222222222... întreabă: