Bună.
Din lipsa intersului față de complicațiile care le oferă viața sexuală.
Merg pe premisa: nu mi se poate întâmpla tocmai mie și totuși cad în propria capcană!
Tot ce este în jurul lor este tratat cu superficialitate iar până la probleme pe termen lung, foarte lung nu mai este decât un pas!
Pa, pa.
Pentru ca nu sunt suficient informate cu privire la metodele de contraceptie. Majoritatea adolescentelor insarcinate traiesc in mediul rural, iti dai seama cat stie mamaie despre Durex.
Pentru ca "sexu cu caciulita ii naspa bai fata", parerea mea.
Bine, in afara de cele sarace cu duhul si cele violate...
Ciudata generalizare. Dupa parerea mea, adolescentele de astazi (cum spui tu) nu se trezesc cu inca un copil pe cap, ci cu un copil pe burta. Pentru ca doresc foarte tare sa inceapa viata sexuala intr-o perioada in care habar nu au ce implica asta. Asa e cool?
Deoarece au un nivel de inteligenta foarte scazut...si poate ca nici educatia de care au avut parte nu este prea "ingrijita".
De ce?
Poi unele din curiozitate ).strica momentul. un moment mult prea delicat .care necesita atentie.si rabdare. unele femei se gandesc ce pozitie sa adopte.pentru a ramane insarcinate.
o zi placuta!
Eeei, sunt in dilema
te referi la faptul ca da nastere unui copil din diferite motive ( sex neprotejat, viol, etc) sau pentru ca iubitul de langa ele se comporta ca un copil?!
In ambele cazuri, nestiinta si informare!
Pt ca asa cred ele ca pun mina pe cite un fraier. le pune copilu in brate ca e a lui si gata a rezolvat treaba mie sila cind ma gindesc ca au mame si nu le vede le lasa la voia sortii si ele fff destepte se pun pe facut copii ca scoala... generatia de... timpiti a sp bine basescu
Poi pentru ca isi incep viata sexuala prea devreme, pentru ca nu se protejeaza, poate cumpara nu stiu ce prezervativ ieftin care nu este bun de nimic dar nu cred ca se gasesc pe la noi, pentru ca unele au in cap " da'o incolo de protectie nu mi se poate intampla chiar mie ", pentru ca unele sunt violate.
Nici eu nu am un copil pe cap ...Se intampla din inconstienta sau doar daca se intampla ceva naspa, grav. un viol ceva .parerea mea.
Nu cred ca poti sa faci un lucru pe care nu ti l doresti!
Asadar inconstienta.+ cum a scris SoftCristi : sexu cu caciulita ii naspa bai fata", Dar daca ai un copil pe cap ...incearca sa te bucuri de el si ai grija atunci cand se va face mare sa stie care e treaba cu contraceptia .bafta.
Pentru ca nu au neuroni...destula substanta cenusie...
mei ca sa eviti aceasta ar trebui sa iti mai dai seama ce si cum faci...
Pentru ca cele mai multe din adolescente nu au parintii care sa le educe cu adevarat! Asta este parerea mea. Foarte mult depinde si de ce educatie ai primit, ce parinti ai, ce anturaj ai s. a. m. d.
Probabil pentru ca sunt niste fraiere care nu stiu decat sa se simta bine, distractie si atat.rezultatul un avort, avand in vedere ca sunt adolescente si nu au niciun viitor stabil, care le poate marca pe viata. cel putin eu asa cred avand in vedere cate metode contraceptive exista si nu cred ca e vorba de nestiinta pentru ca toti au auzit de prezervativ sau anticonceptionale. pot numi chiar o prostie pentru ca un copil nu se face singur, si amandoi trebuie sa se gandeasca la acest aspect, iar daca niciunul nu o face atunci chiar o pot numi prostie.si cine are de suferit? fata ca oricum ea pica de proasta mai mereu in astfel de situatie, si tot ea sufera un avort sau se poate,, bucura"ca e un copil cu un bebe care n-are nicio vina pentru destinul sau care sigur nu va fi prea roz.
AdinaDiana întreabă: