| Overlordspirit a întrebat:

De ce adolescenti din ziua de azi sunt asa de copilariosi si prosti.Adica eu la 16 ani nu ma prostesc si stiu sa a-mi inpun limite dar ei nu, si cand zic ei ma refer la clasa mea.Intram in clasa a-X-a dar ei tot copilarosi raman si m-am certat cu ei.Bineinteles ca si eu am gresit si am injurat etc.Dar acum m-am saturat de ei pentru ca nu poti vorbi ca un om normal cu ei, sunt copii care nu au mentaliatea formata si eu sunt copil dar stiu sa ma comport serios.Bine nici nu mi-as dori sa fiu in grupul lor de prieteni pentru ca beau, fumeaza, merg in cluburi si pierd bani.Inteleg ca nu pot sa ai schimb dar ce pot face ca sa nu mai am probleme cu ei, sar peste mine, baga stranbe, injura. hmm?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Tocmai ti-ai raspuns singura la intrebare, oarecum: majoritatea adolescentilor nu sunt maturi si nu au un comportament serios pentru ca sunt inca in formare, ceea ce-i face sa fie de multe ori instabili si indecisi sau sa actioneze impulsiv si necugetat. Multi dintre ei vor ramane asa pana in clasa a XII-a si chiar si dupa aceea, o perioada, asa ca nu te astepta la o schibare miraculoasa. Ceea ce poti face este sa incerci sa ii ignori si sa nu iti petreci timpul cu ei doar ca sa nu fii pe cont propriu. Probabil iti vei gasi, la un moment dat, niste prieteni care gandesc ca tine si care sunt mai maturi in gandire si comportament. Daca cei care te agaseaza observa ca nu le dai apa la moara si ca nu ii bagi in seama, te vor lasa in pace, plictisindu-se.

5 răspunsuri:
| Fernando9Torres a răspuns:

Daca ai tai ca sunt a 10-a dar a mei ca sunt a 12-a? Ce dq, macar joaca bine fotbal! happy

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Cum ii descrii tu pe colegii tai...majoritatea sunt asa.Ghici de ce.big grin pentru ca asa e moda.big grin Sa isi sparga toti banii, ca apoi sa se planga ca nu-s bogati.

| VerdeLila a răspuns:

Nu mai fi asa critic cu ei. E bine sa poti socializa cu colegii din clasa/liceu; nu e obligatoriu sa-ti fie si prieteni.
Tu concentreaza-te pe ce vrei sa ajungi in viata si tine-te departe de vicii.