| I'm just me a întrebat:

De ce adolescentii din zia de azi sunt atat de dificili?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista perioada in viata noastra, mai plina de transformari, de schimbari majore intr-un timp atat de scurt si de presiuni atat din interioar cat si din exterior cum este adolescenta de aceea suntem confuzi si nu stim ce vrem mai ales ca trebui sa ne castigam independenta in fata parintilor si propriul control.

26 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Pai tu cum esti?

| kayan a răspuns:

Din mai multe motive.

| I'm just me explică:

Eu zic ca sunt putin cam dificil

| bluerose a răspuns:

Fiecare generatie spune ca adolescentii ei sunt cei mai dificili!

| yadora a răspuns:

Li se pare ca ei le stiu pe toate si nu accepta sa fie contrazisi sau controlati de catre cei mai in varsta...au propria personalitate si un orgoliu de neam prost...Nu vor sa vada realitatea ci traiesc mai mult in lumea virtuala a calculatoarelor, manelelor si drogurilor si ...se cred stapanii lumii...CA EI NU E NIMENI! Se insala amarnic dar cand se vor trezi la realitate or sa constate ca nu au invatat nimic din experientele celor mari si nici nu stiu incotro se vor indrepta ...caci viitorul lor e ceva legat de lumea fantastica si nicidecum de cea reala!

| I'm just me explică:

Nu sunt nici chiar asa.

| Ellena a răspuns:

Cred ca esti un pic cam dura @yadorastraight face...majoritatea asa sunt dar nu generaliza

| Daddy_9411 a răspuns:

Pentru ca nu ne lipseste nimic!

| Puiutz a răspuns:

Buna`happy. pai sa stii ca majoritatea deja asa suntstraight face. pf frate nu`i inteleg. unii sunt plini cu fite. eu inteleg. trebuie sa ne mandrim cu noi insine. dar nici chiar asa`straight face.sau se supara din orice. mai multe.
Lumea s`a schimbat mult. multi nu mai au nici un respect pentru nimeni... ceea ce e destul de rau. dar nu avem ce face.
Asa e acum. poate peste multii ani o sa fie altfellaughing. o sa vedemoh go on.

Byee`happy:*

| zuzushi a răspuns:

Hemoroizii sunt de vina big grinbig grinbig grin

| JustMeFlory a răspuns:

Si eu sunt adolescenta dar nu sunt dificila...happyConteaza foarte mult cei 7 ani de acasawinking

| dulcika a răspuns:

Pentru ca parintii ia scapat de sub control si iau rasfatat prea multhappy

| cristi27 a răspuns:

Eu cred ca voi acces la mult mai multe lucruri decat aveau alta generatie de adolescenti, eu tin minte ca eu cand aveam 16 ani, asta era prin 1997 nu erau mobile, internet doar la scoala, poate si de asta santeti mai dificili...parerea mea

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca e normal, este o generatie in care au multa libertate de exprimare si alt nivel de trai.

| ZuuZaaA a răspuns:

Salut! Nu este chiar asa yadora! Da, hormonii sunt de vina! Si oricum fiecare adolescent are dreptul de a trai, si fiecare are dreptul de a-si alege drumu-n viatawinking! Si nu toti sunt chiar asa de dificilibig grin Pa-Pa, te-am pupat:*

| Antrax a răspuns:

Din cauza crizei econimice

| adelle23 a răspuns:

Adolescentii cred ca au fost dificili dintotdeauna.Doar ca noi suntem o generatie mai noua, mai incapatanata, mai rasfatata, mai fitoasa.traim in era tehnologiei in care totul se face cu ajutorul unui aparat... Atunci nu era asa.generatia de atunci intelegea ca mama sau tata nu aveau bani de o paine si nu mai aveau atatea pretentii si ei s-au maturizat mai devreme.Noi suntem niste razgaiati [ unii ] care asteapta totul de la botul calului.

| www a răspuns:

"Eu zic ca sunt putin cam dificil " tu ai zis... whistling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Așa sunt toți adolescenții, indiferent de timp!
Vor să afle cât mai mult, sunt foarte ușor coruptibili și vulnerabili, fac greșeli la tot pasul din dorința de afirmare, toată lumea le aparține, și cu toate astea realitatea este cu totul alta.
Pa, pa.

| SimpleSergio a răspuns:

De ce puneti voi aceleasi intrebari?

| WhiteWings a răspuns:

Pari adolescent si tu in poza asa ca banuiesc ca si tu esti dificil si ai motivele tale pentru asta asa ca iti poti da seama si singur

| Dnse a răspuns:

Pentru ca suntem rasfatati de mici si invatati sa primim totul pe tava.:d

| BlueDreams a răspuns:

Pt k pur si simplu suntem adolescenti.Ni se pare ca le stim pe toate, ca nu avem nevoie de nimeni si ca toata lumea e impotriva noastra. E o varsta dificila iar parintii neintelegatori o fac si mai dificila.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Adolescenta e cea mai controversata perioada din viata oricui. Intotdeauna au fost dificili... nu doar in ziua de azi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu au parte de destula atentie ...cred.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consider ca adolescentii trec prin perioada in care de abia isi pot forma un caracter, intrucat ei incearca sa experimenteze tot soiul de lucruri, se inchid in sine si incearca sa actioneze pe cont propriu.

Întrebări similare