anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce majoritatea adolescentilor din ziua de azi sunt asa plictisitori si încrezuti? Tot ce ai putea vorbi cu ei este despre muzica trap, party-uri, ca s-a dat nu stiu ce baiat la respectiva fata, sa vorbeasca de rau alte persoane, sau despre fetele pe care le-au f-tut sau baietii de care si-au batut joc. Incerc sa abordez cu cineva orice alt subiect, care nu e despre ce am zis mai sus, si efectiv acea persoana schimba subiectul sau încearca sa ignore.

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" andreeaeml1200: De ce adolescentii din ziua de azi sunt asa plictisitori si încrezuti?"

e părerea ta... dar să nu uităm și tu ești in aceeași oală (adolescent)

https://www.tpu.ro/......nimeni-nu/

| andreeaeml1200 a răspuns (pentru sierra1):

Si? Eu ma refeream la majoritatea care sunt asa
Am zis eu cumva ca nu sunt adolescenta? Unde am zis

| sierra1 a răspuns (pentru andreeaeml1200):

Tu fiind adolescent, inseamnă că ești la fel de plictisitoare și increzută?

din ce spui tu "adolescentii din ziua de azi sunt asa plictisitori si încrezuti?", rezultă că da!

Întrebarea a fost mai mult pusa cu scopul de a îmi raspunde si alte categorii de varsta, pentru a vedea parerile altor persoane mai mature.
Dar nu toti adolescentii fac ce am scris eu mai sus, sunt si altii mai ciudati, altii care isi vad de viitor, altii care gandesc ca un adult, cei care pun botu la ce se promoveaza în mass-media (trenduri), cum fac majoritatea

Greseala mea ca nu am pus "majoritatea"

| sierra1 a răspuns (pentru andreeaeml1200):

Nu-i bai, noi să fim sănătoși

| dullcat a răspuns:

Din pacate, cam asa au fost si generatiile trecute de adolescenti.Chiar daca exista varii interese, nu doar cele superficiale, cred ca acestea nu sunt scoase la iveala din cauza amplorii fenomenului de hartuire.

| johnnny123 a răspuns:

Înainte de a judeca și eticheta alți adolescenți, întreabă-te dacă nu cumva te faci și tu vinovată fix de lucrurile care te deranjează atât de mult la ceilalți.

Haide să aruncăm un ochi peste întrebările tale.

" andreeaeml1200 a întrebat:
Preferati o fata/femeie cu parul blond si ochi albastrii sau una cu parul brunet si ochi albastrii? "

"De ce atatea copile de 13-14 ani sunt atat de deformate? Baga cabanonsul in ele de proaspete?" (aici nu pot să nu remarc exprimarea de domnișoară rafinată și delicată)

"Doamnele mele, ce tip de muzica populara de la Etno TV, va place?"

Ce să vezi. Se pare că și tu ești obsedată de aspect, și tu vorbești de rău alte persoane, și ție-ți place să discuți despre muzica preferată...

| VoidEternal a răspuns:

laughing Bine că ai sters întrebarea. Macar ți-ai dat seama că ești exact la același nivel cu cei pe care ii privești de sus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici cu tine n-are ce vorbi un om. Chiar nu văd cu ce te afectează că alte fete își arată fundul pe TikTok. Pe mine nu mă afectează. Doar despre asta pui întrebări aici.
Chiar nu trebuie să fie treaba ta în ce mod aduce cineva "pâinea" pe masă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce alte subiecte ai adus in discutie?