Stii tu, nu tutror le pica banii din cer. Unii mai au nevoie sa munceasca. Nu e nimic rau in a munci in timpul liber de la 16 ani. Inveti valoarea banukului
Desigur că e mai profitabil să te documentezi în mai multe domenii înainte de a-ți găsi un loc de muncă. Dar gândește-te că unii dintre acei minori chiar nu au de ales... Nu uita însă că degeaba ai cunoștințe dacă nu le pui în practică. Cunoștințe poți acumula în fiecare zi.
Oricum, sunt de apreciat persoanele care-și găsesc de lucru încă de la o vârstă fragedă. Văd și ei cum e să câștigi proprii bani și eu zic că așa învață și să prețuiască altfel valoarea lor.
Pai si cine spune ca daca lucrezi trebuie sa te opresti din invatat? Nu, nu este normal sa lucrezi ca si minor, pentru ca ai alte lucruri de facut si o sa iti complici viata. E timp de lucru dupa de numa numa. De da pe afara chiar.
Toata viata trebuie si este bine sa de documentezi si sa excelezi, sa te depasesti.
6 ore pe zi tu te documentezi? 5 zile la rand? Sa fim seriosi acum, ca nimeni nu face asta. Nimeni nu sta sa citeasca ceva 6 ore, sa invete 6 ore. Poate pe la facultate se mai face asta, dar nici chiar atat de multe zile la rand.
Imi dau seama ca ai facut referire la scoala acolo. Fiecare cu perioada ei, scoala e scoala, lucrul este lucru.
Cunostintele acumulate nu se dobandesc doar la scoala, ci peste tot. De multe ori nici in viata de adult nu poti sa faci bani asa usor. Daca inveti 24/24 de ore in fiecare zi, nu iti garanteaza nimeni ca o sa castigi multi bani dupa.
De aceea totul trebuie trait ca un continuu, te formezi oricand, nu ar trebui sa existe o viata de adu-l si una de minor, toate sunt legate, coexista.
De ce ai lucra ca minor?
Fiecare are motivele lui!
6 ore pe zi?
asta fac eu la școală.
Și nu cred că ar fi mai „profitabil" dacă muncești în România.
Normal că e mai profitabil dar uiți 2 cazuri
1. nu-și permit prea mult părinții să te întrețină așa că e nevoie să contribui și tu
2. unii au timpul ăsta dar aleg să-l irosească.
Hei daca vrea sa facă proprii lui bani și sa știe de pe acum ce înseamnă sa ai o viața pe cont propriu e de laudat!
SuntPrezent13 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ale0409 întreabă: