1. Nu toti cei buni sunt luati peste picior, nu generaliza!
2. Nu-i placut sa asculti pe cineva care vorbeste mult si fara sens, ca la un moment dat te plictiseste sau te enerveaza si incerci sa scapi de el.
3. Imi pare rau ca esti batjocorit daca vorbesti prea mult, probabil ca bati campii fara sens si oameniis e plictisesc si incearca sa te opreasca.
4. Nu-i normal si nici politicos sa vorbesti mult, ca nu-i obligat nimeni sa te asculte.
5. Din pacate, daca esti ocolit, inseamna ca nici macar nu realizezi cat esti de suparator daca insisti ca oamneii sa te asculte in ceva ce nu sunt interesati.
Sfatul meu este sa vorbesti doar acnd esti intrebat si sa raspunzi scurt, doar la intrebarile puse.
In felul asta, nu plictisesti pe nimeni si nu-si mai bate nimeni joc de tine.
Stiu felul tau de afii si crede-ma ca am intalnit o asemenea persoana in viata mea, de care fug cu groaza, pentru ca nu-mi plac oamenii care vorbesc mult si prost, barfind sau plangandu-se de orice si nimic.
Iarta-ma, dar alte chestii mai bune de facut in viata mea, decat sa ascult o "gura bogata"!
De ce nu te opresti un pic ca sa vezi unde gresesti?
Analizeaza-ti comportamentul si vezi de ce nu esti placut si de ce nu te poti integra.
Din cate am inteles vorbesti mult.Sti ca ai doua urechii si o singura gura? Daca ai sa mai si asculti un alt om ce vorbeste ai sa iti dai seama ca ai multe de invatat de la fiecare in parte doar rabdare sa ai.Asa ca nu mai vorbi mult si prost, ci putin si inteligent deci incearca sa te abtii.
Nimeni nu te poate folosi daca tu nu ii permiti pentru ca nu esti hartie igienica. Daca ai trecut prin asa multe esecuri cum de nu vezi cine vrea sa profite si cine chiar vrea sa iti fie prieten?
anonim_4396 întreabă: