| LittleOwl a întrebat:

De ce ajung unele femei sa se vanda pe strazi?
sa se f*** asa doar pentru bani cand ar putea sa se angajeze?

Răspuns Câştigător
| conttpu a răspuns:

Buna.nu avem dreptul sa le judecam.parerea mea este ca fiecare face cum il duce capul. poate ca asta le dicteaza constiinta sau pregatirea profesionala nu le ajuta sa faca altceva. daca ai asemenea cunostinte, incearca se le spui la ce pericole se expunsad

6 răspunsuri:
| ComatoseWine a răspuns:

Sunt oameni cu studii care freaca menta ca nu au unde sa munceasca si ele, analfabete si semi-analfabete, unde sa munceasca? Prostitutia e una din primele job-uri ale femeii.Deci ele duc traditia mai departe.

| Ayame17 a răspuns:

Probabil ca unele dintre ele sunt in situati disperate; altele pur si simplu nu vor sa munceasca (din cate am inteles, ele castiga foarte mult) asa ca le e mai usor sa recurga la metoda asta, decat sa puna umarul la munca si sa faca ceva util atat pentru ele, cat si pentru societate. Cum spunea si Pintea_Laura_1987, nu stiu sa faca altceva; totusi, presupun ca nu prea le intereseaza riscurile la care se expun.

| lacrimanegru a răspuns:

Pentru ca imbina placerea cu banii. se simt si bine si au si bani in buzunar. de ce sa isi rupa carca muncind? au obtiuni sa munceasca dar nu vor.

| Stelutasweet a răspuns:

Scuze ca te obosesc spunandu-ti ceva ceea ce sti deja dar cred ca intrebarea e in categoria gresita. Si raspunsul meu este ca nu ar trebui sa desconsideram toate femeile spunand ca e calea usoara. Unele fac asta pentru ca au datorii, nu au loc de munca sau nu gasesc, au copii multi si ca de obicei barbatii care ar fi trebuit sa fie tatii credinciosi le-au lasat cu purandeii si s-au dus dupa altele, si unele au fost obligate sa faca asta cum vezi si tu pe la stiri.Si tot la stiri am auzit ca atunci cand a venit politia dupa prostituatele de pe strada au gasit si un travestit laughing semn ca si barbatii sau ma rog ce o fii si ala sunt asa disperatii sa faca asa ceva.

| BlackRose4ever a răspuns:

Pentru unele femei, e calea cea mai usoara de a obtine bani repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca multe dintre femei gandesc in felul urmator:
"De ce sa lucrez ore intregi pe bani putin cand pot sa lucrez pe bani multi cand vreau fara a fi trasa la raspundere ca inarzi la serviciu etc"
E o gandire total gresita; dar ce sa facem e alegerea lor.