| zonik93 a întrebat:

De ce alegem golanii, in locul baietiilor cuminti? Funda tongue

Răspuns Câştigător
| nuttie a răspuns:

Pentru ca ni se par mai interesanti si in compania lor ne simtim importante. iar cei cuminti ni se par boriing si in compania lor ne simtim niste sfintee.sau chiar ni se face somnlaughing funda?smug

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru ca elementul rau atrage.De ce crezi ca Iadul e atat de intens disputat?devil
Nu m-au atras niciodata acest tip de baietii, poate doar ca amica.Imi placea sa ii ascult povestiile despre batai, cu cate 4 fete mai sta si cum profita de ele etc. Golanii inteleg libertatea altfel.Nu imi permit sa zic ca e bine sau rau.Sunt doar diferitiwinking
Baietii cuminti.Mai exista?big grin

| Pho3nix a răspuns:

Sunt baiat si intrebarea asta am pus-o si eu la mai multe fete.

Vi se par mai interesanti.
Si cand ajung unele fete sa fie batjocorite de acesti baieti ''interesanti''. si sa fie batute.etc. Atunci ce mai ziceti?happy.
Sau daca intrati intr-un anturaj foarte periculos?
Unii golani stau cu fete doar asa de distractie. adica mai bine zis, profita si ele nici macar nu-si dau seama. Sau isi dau seama si ele continua tot asa cu ei.
Pur si simplu nu inteleg fetele astea.happy
Si fetele mai zic de baieti ''ahh baietii astia. ce naivi sunt''. Culmea. laughing

| Aly07 a răspuns:

Si eu m-am intrebat mereu laughing. dar raspunsul ioanei nu mi se pare de ajuns, fara suparare tongue.

| un copil:x a răspuns:

Pentru ca ne simtim mai in siguranta cu un golan, pentru ca atata timp cat esti cu un golan nu se ia lumea de tine pe strada, pentru ca ei stiu sa aiba grija de noilove struck.

Golanii au mai mult tupeu.Nu cred ca ii place vreunei fete un baiat care se balbaie cand te are in fata, caruia ii este rusine si sa-ti ceara numarul de telefon, care poate te iubeste, dar nu este in stare sa-ti ceara sa fii cu el.
Pur si simplu cred ca golanii au ceva aparte laughing, desi de multe ori ne fac sa suferim, dar atata timp cat esti cu un vagabont nu cred ca poti sa spui "imi este frica ca ma bate x sau y".
Asta este parerea meathinking:d.

| Yoanna_4969 a răspuns:

Cei cuminti sunt de obicei mamosi si nu au curajul sa faca primul pas. Golanii au mereu ceva nou si mult tupeu:X

| zonik93 explică:

Nu prea bag in seama funditele laughing
Mi se par aiureaa.pentru ca fiecare are o gandire aparte`. Dar daca ea a cerut neaparat. eu doar vreau sa aflu pareri nu sa le dau funda laughing.oh go on. Funda pentru mine e un lucru oarecare tongue Conteaza parerea ta si nimeni nu e mai presus de ea!

Răspuns utilizator avertizat
| kittycat_9803 a răspuns:

Pentru ca sunt al dracu` de sexy si nu te plictisesti niciodata langa un exemplar d`astabatting eyelashes =p~

| 教皇 a răspuns:

Poi mereu incercam sa descoperim ce e nou, caracterele lor ne atrag deoarece ei au ceva deosebit:X. Cel putin asa cred eukisswinking.