| elisabet2000 a întrebat:

De ce am nevoie pentru clasa a sasea? Ma refer la rechizite. As Vrea sa stiu.Va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

- penar (optional dar e mai organizata partea de pixuri astfel)
- pixuri simple
- pixuri cu gel albastre, negre, rosii, verde
- 1 sau 2 markere de evidentiat galben, portocaliu sau asa ceva eventual un bleue sau verde deschis
- carioci
- creioane simple
- creion cu mine
- stilou
- creioane colorate
- creioane pastel
- acuarele recomand tempera
- bloc de desen mic sau A3 depinde cum vrea proful/profa de desen
- un carnetel / caiet mic / vocabular pentru eventuale notite
- calendar
- calculator de buzunar
- ghiozdan laughing evident
- orar
- linie mica, linie mare
- corector, pic, radiera
- ascutitoare
- dosare de plastic
- cat mai multe folii transparente
- caiete studentesti sau mici (depinde cum cer profesorii tai) de matematica pentru : mate teme, mate clasa, fizica teme, fizica clasa, informatica, tic, tehnologie.
- caiete mici sau studentesti de romana pentru : romana, engleza, franceza, religie, istorie
- caiet de muzica
- caiete de biologie, geografie
Succes in anul urmator... aa sa stii ca nu toate aceste rechizite sunt obligatorii eu am scris absolut tot ce ai putea folosi dar unele poate nu sunt necesare happy

4 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Buna. Pai intra 6a faci geoetrie [algebra si geometrie] deci iti va trebui o trusa geometrica. O sa faci si fizica, si iti va trebui un caiet, de matematica ar fi bine, deoarece faceti si exerciti, dar va si preda. Eu pe primul sem, pe cls a6a ne-a predat in cea mai mare parte lectii, si pe sem 2 am facut mai multe exercitii... Si in rest, ca pe cls a5a ...caiete,pixuri,creioane thinking Bafta, o sa vezi ca va fi foarte usor, daca invetii happy.

| speranata a răspuns:

Cam tot ce ai avut si în clasa a 5 a. Caiete a4 pentru Română şi matematica si caiete mici pentru celălalte materii. Adică mai bine ai aştepta să-ţi zică profesorii ce caiete să iei pentru că s-ar putea să te pună să le schimbi. Trusă geometrică pentru matematică, riglă, creion, pix sau stilou, gumă de şters, ascuţitoare, acuarele, bloc de desen mic sau mare depinde de cum iti v-a zice profesorul, pensule, vas pentru pictat,

| мιcнєℓℓє a răspuns:

Pai..iti trebuie o trusa geometrica, deoarece vei face geometria big grin.In rest, cam ce stii si tu, adica nimic special..Succes in toamna in clasa a sasea!happy

| lolita28 a răspuns:

IN PRIMUL RAND::FARA RECHIZITE! la anul se scrie pe banci la ora de mate ca sa o enervam pe diriga. Apoi mai vedem noi.Inca cevatongueRIETENA CEA MAI BUNA.